Bancul Zilei: Fotbalist la poarta raiului
Funny / bancuri
Cineva bate la Porţile Raiului. Sf. Petru deschide şi vede un jucător de fotbal. – Tu cine eşti? – Sunt jucător în echipa naţionala a României. – Şi cum de ai nimerit poarta?
Bancul Zilei: Bețivul Bulă dezvăluie de ce bea
Vineri, 01 Decembrie 2023, ora 06:30 - Bancul Zilei: Bețivul Bulă dezvăluie de ce bea
Funny / bancuri
Bețivul Bulă: – Un pahar de vin pe zi îți prelungește viața cu cinci ani! Nevastă-sa: – Dar tu ești deja la a doua sticlă… Bețivul: – Eu tind către eternitate!
Bancul Zilei: Bulă iese cu băieții la bere
Miercuri, 29 Noiembrie 2023, ora 06:30 - Bancul Zilei: Bulă iese cu băieții la bere
Funny / bancuri
Bulă:- Iubito, ies cu prietenii la o bere. Bubulina:- Mmmmmm… -Știam că mă înțelegi și nu ai nimic de obiectat. – Mmm … mmmm – Hai nu mai face așa, te dezleg când vin!
Bancul Zilei: Țeapă în dragoste
Marti, 28 Noiembrie 2023, ora 06:30 - Bancul Zilei: Țeapă în dragoste
Funny / bancuri
Un tânăr spune unui prieten: – Imaginează-ți că anul trecut am făcut cunoștință cu o fată minunată. M-am decis să-i fac curte. Am cumpărat 365 de cărți poștale ornate cu flori...
Bancul Zilei: Un copil plânge în fața casei
Sambata, 25 Noiembrie 2023, ora 06:30 - Bancul Zilei: Un copil plânge în fața casei
Funny / bancuri
Un copil plânge în fața casei. Un polițist se apropie și-l întreabă: – Ce faci băiețel aici, de ce plângi? – Tata o bate în casă pe mama! – Poftim?! Cum îl cheamă măi pe...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate Secțiunea de față este dedicată știrilor din categoria: Funny.

Această zonă va concentra cele mai noi știri, evenimente din categoria - Funny, materiale multimedia și cât mai multe informații relevante categoriei - Funny.

Ziare.Com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri care pot fi incluse în categoria - Funny sau in celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.Com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.