Bancul zilei: Pe patul de moarte
Funny / bancuri
Un preot stătea lângă un om pe patul de moarte: – Strigă acum cu putere că te lepezi de Satana, să se ştie că nu ţi-e frică! Niciun răspuns. – Strigă fiule, cu toată forţa! Linişte… – De ce nu strigi că te lepezi de Diavol?! – Până nu aflu în ce direcţie mă duc, nu vreau să supăr pe nimeni!
Bancul zilei: Cum reușește Ion să fugă la o bere
Luni, 04 Iulie 2022, ora 06:30 - Bancul zilei: Cum reușește Ion să fugă la o bere
Funny / bancuri
- Alo, Ioane, hai la o bere la barul din colț. - Păi când te-am sunat eu acum o jumătate de oră, ai zis că ai o durere îngrozitoare de cap! - Aveam, dar a plecat la cumpărături.
Bancul zilei: Maria se răzbună pe Ion
Duminica, 03 Iulie 2022, ora 06:30 - Bancul zilei: Maria se răzbună pe Ion
Funny / bancuri
Ion, urcând pe scări în urma Mariei, îi spune: - Ai un fund cât o mașină de spălat! Maria nu comentează nimic, însă seara lui Ion i vine chef de dragoste. La care Maria îi zice: -...
Bancul zilei: 11 bărbați la poarta raiului
Sambata, 02 Iulie 2022, ora 06:30 - Bancul zilei: 11 bărbați la poarta raiului
Funny / bancuri
La poarta raiului apar 11 bărbați. Sfântul Petru, curios, îi întreabă: - Cine sunteți, domnilor? - Naționala de fotbal a României! - Păi și cum ați nimerit poarta?
Bancul zilei: Un bărbat vrea să se arunce de pe bloc
Vineri, 01 Iulie 2022, ora 06:30 - Bancul zilei: Un bărbat vrea să se arunce de pe bloc
Funny / bancuri
- Vecine, ce faci pe bloc? - Vreau să mă arunc. - De ce? - M-a lăsat nevasta. - Aaa, ok. Dacă ți-a dat ea voie...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate Secțiunea de față este dedicată știrilor din categoria: Funny.

Această zonă va concentra cele mai noi știri, evenimente din categoria - Funny, materiale multimedia și cât mai multe informații relevante categoriei - Funny.

Ziare.Com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri care pot fi incluse în categoria - Funny sau in celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.Com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.