Caini si pisici vedete pe Internet, care-si fac stapanii bogati (Video&Galerie foto)

Vineri, 28 Iunie 2013, ora 12:37
23595 citiri
Caini si pisici vedete pe Internet, care-si fac stapanii bogati (Video&Galerie foto)

Un studiu recent a aratat ca, cel putin in tari ca Marea Britanie, fara a fi insa singurul exemplu, una din 10 pisici are cont de Facebook.

Insa cel care realizeaza un astfel de profil online pentru animalul sau stie ca e nevoie de mai mult decat sa postezi cateva poze si ceva inregistrari pentru a-ti face animalul vedeta.

Daca vrei sa-ti faci animalul de companie celebru, invata de la experti. E posibil ca necuvantatoarei tale sa-i lipseasca acel "ceva", magnetismul fara de care clipurile sale nu pot deveni virale. The Sun a realizat un clasament al celor mai cunoscute necuvantatoare, vedete ale mediului online.

De mentionat e ca multe dintre vedetele blanoase de mai jos aduc bani frumosi stapanilor, avand deja contracte pe sume grase.

Boo este un fenomen pe Facebook, unde stapanii au grija ca zilnic sa-i updateze statusul, sa posteze fotografii noi si orice amanunt ce ar putea interesa fanii. Feedback-ul e pe masura: 7 milioane de "like-uri".

Insa Boo, in varsta de 7 ani, originar din San Francisco, e vedeta in adevaratul sens al cuvantului, fiind subiectul a doua carti ilustrate si pretext pentru realizarea a nenumarate suveniruri, o adevarata afacere.

Nu se poate spune ca este un caine exploatat, din moment ce nu trebuie sa faca decat sa se linga pe bot pentru a fi simpatic.

Maru poate parea o pisica absolut comuna, fara talente si un pic supraponderala. Insa are un punct slab: cutiile. Nu se poate abtine sa nu intre in acestea si sa ramana apoi in cele mai ciudate pozitii, satisfacut la maximum de reusita.

Desi e o rasa scotiana, Maru locuieste in Japonia si este un adevarat star pe YouTube. Cele 256 de clipuri de postate insumeaza 200 de milioane de vizionari.

Doua carti si un DVD il au in centru, motanul aparand si in mai multe reclame in Japonia inca din 2007.

Nici Bizkit nu trebuie sa faca mare lucru pentru a fi adorat. Acesta isi cucereste publicul in somn. Marina, stapana labradorului, l-a filmat in timp dormea si visa la un sprint. Partea rea e ca, uneori, cainele devine somnambul, ridicandu-se si alergand chiar in locul in care dorme, fara a fi constient, motiv pentru care se izbeste cu forta de pereti.

Ramane, insa, la fel de adorabil, cea mai buna dovada fiind cele 37 de milioane de vizualizari de pe YouTube.

Grumpy Cat este o prezenta celebra nu doar printre pisici. Nu e de mirare ca circula cu limuzina, iar de numele sau se leaga o afacere prospera.

Clipurile in care e personaj principal pe YouTube au strans peste 16 milioane de afisari. Insa nimic nu pare sa-i stearga felinei de pe fata tristetea.

Grumpy Cat, cea mai morocanoasa pisica, personaj de film (Video)

Nu doar pisicile care arata ciudat fac furori ne net. Cainii deosebiti prin infatisare isi au si ei admiratorii lor infocati. Tuna este poate cel mai bun exemplu. Stapanul sau i-a intuit potentialul, asa ca patrupedul a ajuns vedeta pe Instagram, avand 425.000 de fani.

Un alt motan celebru pe reteele sociale este Colonelul Miau. O prezenta impunatoare, motanul din rasa persana cu par lung locuieste in Los Angeles, de unde stapanii sai ii alimenteaza permanent contul de Facebook, unde a adunat 170.000 de prieteni.

Mishka este cainele in stare sa "spuna" "Te iubesc", "mi-e foame, sau "buna", pe care fiecare internaut l-a vazut macar o data online.

Reprezentand cu mandrie rasa Husky, se bucura in continuare de succes pe YouTube, un singur clip avand peste 59 de milioane de vizualizari.

Mishka are si 361.000 de "like-uri" pe Facebook si raspunde "prezent" si pe Twitter.

Un nume mare in lumea pisiceasca e Venus, o felina al carui chip e colorat diferit, de parca ar avea doua fete.

Cu jumatate de fata neagra, cealalta maronie, ba chiar si cu ochii in diferite culori, pisica pare o aratare prelucrata in Photoshop, insa e la fel de reala ca oricare alta prezenta din acest clasament.

Dovada se afla pe Facebook (122.000 de like-uri) si YouTube, unde poate fi vazuta in actiune, clipurile sale avand circa 4 milioane de afisari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#animale haioase, #animale celebre Internet, #clipuri animale, #caini pisici vedete Internet, #videoclipuri caini pisici YouTube, #animale clipuri vizionari YouTube , #animale haioase