Cazuri incredibile cu animale arestate

Duminica, 05 Ianuarie 2014, ora 14:00
3371 citiri
Cazuri incredibile cu animale arestate
Foto: Oddee

Desi ne-am obisnuit sa le admiram si sa le protejam, din cand in cand, unele animale ajung sa incalce legea si prin urmare sunt arestate sau macar retinute de autoritati.

Asa s-a intamplat in iunie 2013, cand o pisica a fost prinsa incercand sa introduca in mod ilegal telefoane mobile si incarcatoare intr-o inchisoare din Rusia, arata Oddee. Oricat de pricepusa a fost pisica, intregul complot a fost dejucat in momentul in care oficialii inchisorii au observat ca felina care statea pe gard avea ceva lipit pe corp. Felina a fost imediat retinuta.

In India, trei capre au fost retinute de cativa ofiteri pentru deteriorarea unei masini a politiei. Animalele au fost acuzate de vandalism si inchise intr-o cusca. In cele din urma acestea au fost predate Societatii pentru Prevenirea Cruzimii fata de Animale.

Un biet magarus din Mexic a ajuns pe mana autoritatilor pentru atac. Animalul a fost acuzat de doi barbati ca i-a agresat. Unul s-a plans ca magarul l-a lovit in piept, in timp ce altul a adaugat ca i-a rupt glezna. Magarul a fost tinut intr-o celula in care sunt inchisi oamenii arestati pentru tulburarea linistii publice. Acolo a stat pana cand proprietarul le-a platit victimelor facturile de la spital.

O vaca din Nigeria a ajuns singurul martor intr-un caz de crima. Mai multi tineri se adunasera pentru un carnaval si urmau sa sacrifice animalul. In urma unei dispute, unul dintre ei l-a injunghiat pe un altul. Toti au fugit de la locul crimei, iar cand a venit politia singurul martor era... vaca. Drept urmare, au luat-o si au dus-o la sectie.

Capra Gary a ajuns cunoscuta in toata lumea dupa ce si-a potolit foamea cu florile din fata Muzeului de Arta Contemporana din Australia. Acest lucru a condus care un adevarat proces. Important este ca Gary a castigat in instanta, avocatul sau demonstrand ca animalul nu s-a dus acolo in mod intentionat pentru a manca florile. In schimb, stapanul sau a primit o amenda.

In 2010, politia indiana a tinut sub paza armata un porumbel despre care se credea ca executa o misiune de spionaj pentru Pakistan. Porumbelul avea un inel in jurul piciorului, iar pe corp avea scris cu vopsea rosie un numar de telefon si o adresa din Pakistan.

La randul lor, pakistanezii au arestat o maimuta, deoarece trecuse granita ilegal din India. Pana la urma animalul a ajuns la Gradina Zoologica din Bahawalpur si a fost numit Bobby.

Ramachandran, un elefant in varsta de 45 de ani, a intrat pe mana autoritatilor dupa ce a omorat trei femei in timpul unei festivitati.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#animale arestate, #pisica arestata Rusia, #cazuri animale arestate , #animale haioase