Vrei sa razi in hohote? 6 conturi de Instagram pe care trebuie sa le urmaresti (Galerie foto)

Joi, 10 Martie 2016, ora 07:54
13646 citiri
Vrei sa razi in hohote? 6 conturi de Instagram pe care trebuie sa le urmaresti (Galerie foto)
Foto: Instagram/Fuzzberta

Sunt unele zile in care orice ai face nu reusesti sa iti schimbi starea de spirit proasta. Pentru astfel de momente, exista unele conturi pe retelele de socializare care ii pot face sa zambeasca chiar si pe cei mai morocanosi dintre noi.

Fuzzberta este un porcusor de Guineea care a devenit cunoscut datorita stapanului sau care i-a creat un cont de Instagram pe care posteaza imagini cu micul animal care interpreteaza mereu alt rol. Astfel, Fuzzberta a fost judecator, bucatar, jucator de fotbal american, astronaut, cowboy si chiar James Bond.

Foto: Instagram/Fuzzberta

La fel de ocupata este si micuta chinchila Bubu, care trebaluieste toata ziua prin casa, merge la cumparaturi sau pleaca in vacanta, atunci cand timpul ii permite. Fotografiile sale pot fi admirate pe contul cute_bubu.

Foto: Instagram/cute_bubu

Hamilton detine reteta perfecta pentru a fi un animal de succes. Este frumos foc, are si mustati speciale pe langa cele normale si este si hipster. Pe contul Hamilton the Hipster Cat pot fi admirate sute de imagini cu pisica ce starnesc rasul oricui.

Foto: Instagram/Hamilton the Hipster Cat

Peste un milion si jumatate de persoane urmaresc cu mare interes postarile de pe Doug the Pug!, unde apar imagini cu un catel in ipostaze amuzante. Fie ca ploua si poarta o pelerina ca sa il protejeze, fie ca isi conduce masina prin curtea stapanilor sau imita o rata, mopsul este responsabil pentru amuzamentul fanilor sai.

Foto: Instagram/Doug the Pug!

Cainele cu aproape un milion de "like"-uri (Galerie Foto)

Mai mult de 560.000 de oameni admira o pisica ce pare tot timpul morocanoasa. Nu, nu este vorba despre celebra Grumpy Cat, dar si aceasta este mereu suparata sau cel putin asa pare. Oricum, contul Pudge the Cat este unul ce merita urmarit de cei care vor sa se amuze.

Foto: Instagram/Pudge the Cat

Micutul Milo are o viata plina de aventuri. Cel putin asta putem observa de pe contul de Instagram milomeetsworld, unde sunt afisate numai imagini cu dragalasul animal.

Foto: Instagram/milomeetsworld

De ce s-a umplut Facebook-ul de girafe?

Oamenii care se fotografiaza stand pe bani nu sunt deloc amuzanti, dar animalele reusesc sa starneasca interesul. Contul de Instagram cashcats a reusit sa stranga 138.000 de fani care urmaresc imaginile cu pisici "pline" de bani.

Foto: Instagram/cashcats

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#conturi amuzante Instagram, #conturi animale Instagram, #conturi animale retete socializare , #animale haioase