Bancul Zilei: Bărbații adevărați în transportul în comun
Funny / bancuri
Bulă se duce la tatăl lui: - Tată, ce înseamnă să fii bărbat adevărat? - Bulă, în transportul în comun, bărbații adevărați stau pe scaun cu ochii închiși. - De ce? - Pentru că îi doare să vadă cum stau femeile în picioare...
Bancul Zilei: Soția la volan
Joi, 01 Iunie 2023, ora 06:30 - Bancul Zilei: Soția la volan
Funny / bancuri
- M-am săturat de mania asta a vitezei pe care o ai! E pentru a treia oară când mai ai puțin și mă omori, strigă soţul, foarte nervos. - Iubitule, te rog, mai dă-mi o şansă!
Bancul Zilei: Soțul vine acasă cu urme de ruj
Miercuri, 31 Mai 2023, ora 06:30 - Bancul Zilei: Soțul vine acasă cu urme de ruj
Funny / bancuri
Noaptea târziu, soţul beat vine acasă, cu faţa plină de ruj şi fond de ten. În ușă, soţia nervoasă. Bărbatul spune: - Dragă, n-o să mă crezi! M-am bătut cu un clovn!
Bancul Zilei: Discuție între două blonde
Marti, 30 Mai 2023, ora 06:30 - Bancul Zilei: Discuție între două blonde
Funny / bancuri
Discuție între două blonde: - Auzi, dragă, am și eu un dubiu, cum se zice corect, Iran sau Irak?
Bancul Zilei: Doi ardeleni în tren
Luni, 29 Mai 2023, ora 06:30 - Bancul Zilei: Doi ardeleni în tren
Funny / bancuri
Doi ardeleni se suie într-un tren ca să se întoarcă acasă. După vreo oră de mers, parcă încep să bănuiască că au greșit trenul. Când vine controlorul, unul din ei își face curaj...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei bancuri . Această zonă va concentra articolele categoriei Funny din Ziare.Com care au subiectul principal: bancuri.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - bancuri, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Funny , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.