7 marfuri ciudate de pe Amazon (Galerie Foto)

Joi, 16 Iulie 2009, ora 12:08
6325 citiri
7 marfuri ciudate de pe Amazon (Galerie Foto)

In vremuri de criza, orice poate fi scos la vanzare. Iar site-ul Amazon este unul dintre locurile virtuale de unde poti cumpara absolut orice: de la urina de lup pana la detectoare de OZN.

Cea mai mare carte din lume - 30.000 $

Cea mai mare carte din lume, Bhutan, care figureaza si in Cartea Recordurilor, este de vanzare pe Amazon. Avand coordonatele de 1,5 metri pe 2,1 metri si peste 60 de kilograme, cartea contine peste 60.000 de peisaje si fotografii din Himalaya.

Fotografiile preotilor budisti sunt in marime naturala, ba chiar mai mari de atat, informeaza random-good-stuff.com.

Capela pentru oficirea casatoriilor - 21.420 $

Orice se poate vinde pe Amazon, pana si o capela pentru oficierea casatoriilor sau a altor ceremonii religioase demne de tinut minte. Dotata cu tot ce trebuie, mirosind a lemn, capela nu vine insa si cu preotul aferent, dar ar putea foarte bine sa fie cumparata de o fata bisericeasca.

Detector de OZN-uri - 94,95 $

Ce poate fi mai util la casa omului decat un detector de OZN-uri? Mai ales ca, potrivit anuntului de pe Amazon, poate fi asezat cuminte pe birou, raft sau chiar langa dressing-ul din dormitor, pentru ca extraterestrii sa nu te prinda in halat.

Fotoliul gonflabil pentru amatorii de perversiuni - 35,99 $

Pentru amatorii de senzatii tari in dormitor, Amazon vine cu o oferta: un fotoliu gonflabil special destinat celor carora le place sa faca sex legati, el fiind prevazut cu tot felul de curele, postate in cele mai neasteptate locuri.

Poate fi luat in excursii, calatorii, poate fi amplasat in natura, pe varf de munte sau la buza piscinei. Poate fi carat intr-un rucsac minuscul, putand fi luat si in spate pe bicicleta. Se curata usor si poate fi folosit ca si saltea, la piscina.

Urina de lup - 31,95 $

Pe Amazon mai poate fi gasit si bidonul cu urina de lup, avand o puritate de 100%. Produsul se adreseaza gradinarilor, vanatorilor si iubitorilor de natura. Odata pulverizat pe pamant, produsul da senzatia de salbaticie, creand impresia ca in zona misuna tot felul de animale periculoase.

Uraniu - 29,95 $

Chiar si uraniul poate fi cumparat online, insa doar cu mentiunea ca trebuie sa slujeasca scopurilor educationale sau stiintifice. Ambalata in diverse forme, substanta radioactiva este trimisa prin posta.

Fetusi artificiali in uter din plastic - 414,95 $

Cine vrea sa stie mai mult despre evolutia intrauterina isi poate comanda de pe Net cei cinci fetusi, aflati in stadii diferite de dezvoltare: la 6 saptamani, la 8, la 15, la 20 si la 40.

Setul poate fi achizitionat si de parintii care vor sa-si tina odraslele departe de activitatile la orizontala rezervate adultilor responsabili.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#marfuri ciudate Amazon, #vanzare Amazon, #produse obnline Amazon, #comenzi online Amazon , #bancuri
Comentarii