Ziare.com

Englezii se duc beti la serviciu

Miercuri, 07 Mai 2008, ora 13:30

   

Englezii se duc beti la serviciu
O treime din angajatii britanici au mers la serviciu mahmuri, iar 15% dintre englezi s-au dus la birou de-a dreptul beti, a dezvaluit un sondaj realizat de o asociatie de sanatate publica din Marea Britanie, citat de The Press Association.

Peste 15% dintre britanici au mers la lucru in stare de ebrietate, cel putin o data pe luna, in timp ce unul din zece englezi a recunoscut ca merge beat la serviciu o data pe saptamana.

Persoanele care lucreaza in media sau au meserii de creatie sunt cele mai afectate de acest obicei, 41% dintre acestea recunoscand ca au mers la serviciu mahmuri, fata de 15% dintre informaticieni.

Majoritatea celor care au mers in stare de ebrietate la lucru au recunoscut ca acest lucru le-a afectat eficacitatea si le-a scazut semnificativ concentrarea.

"Cu atatia oameni ametiti de alcool nici nu e surprinzator ca firmele incep sa fie ele insele mahmure. Angajatii trebuie sa constientizeze ca alcoolul le afecteaza semnificativ capacitatea de a munci", a declarat Don Shenker, membru al asociatiei de lupta impotriva alcoolismului Alcohol Concerns.

Studiul a fost realizat pe 1.000 de persoane din 250 de companii britanice.

Citeste mai multe despre Marea Britanie alcool beat englez mahmur
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2201 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor