Mobilul din pantof

Miercuri, 04 Martie 2009, ora 11:36
840 citiri
Mobilul din pantof
Foto: The Telegraph

Completand seria obiectelor care trebuie inventate doar pentru a arata ca se poate si nu pentru ca fara ele nu am putea trai, un australian a pus la punct un prototip de telefon mobil incorporat intr-un pantof perfect utilizabil.

Noua gaselnita, creatie a expertului in IT Paul Gardner-Stephen si a unui prieten de-al sau, cizmar, necesita o mare flexibilitate a corpului pentru a fi utilizata, insa prezinta avantajul ca este mai greu de subtilizat decat telefoanele mobile obisnuite.

In lipsa flexibilitatii corpului, posesorul gadgetului care se va comercializa online este obligat sa-si scoata pantoful ori de cate ori doreste sa vorbeasca la telefon.

Aparatul are aceleasi functii ca si telefoanele obisnuite, fiind greu de detectat de un ochi neavizat, relateaza The Telegraph.

Potrivit inventatorului de 32 de ani, desi ar putea parea deloc practic, pantoful-telefon este foarte usor de utilizat. Odata ce a sunat, dureaza doar cateva secunde sa fie scos din picior si folosit.

Dureaza chiar mai putin decat daca l-ai fi scos din geanta, a declarat Paul, care l-a si testat timp de trei zile in Adelaide.

Potrivit acestuia, desi pareau usor amuzati, cei care treceau pe langa omul care vorbea la un pantof nu pareau sa ii dea prea multa atentie.

Paul vrea sa creeze si o trusa de prim ajutor care sa poata fi purtata in pantof, dar si incaltari speciale care sa anunte daca persoana varstnica ce le poarta a cazut cumva.

Android 15 își va avertiza utilizatorii în privința deteriorării dispozitivului
Android 15 își va avertiza utilizatorii în privința deteriorării dispozitivului
Noua versiune Android 15 va introduce o funcție inovatoare care va alerta utilizatorii atunci când dispozitivele lor sunt pe cale să se defecteze din cauza uzurii excesive a cipului de stocare...
Începe fiecare apel telefonic cu "Bateria mea este aproape descărcată". Sfaturi istețe de viață pe care nu le-ai mai auzit niciodată
Începe fiecare apel telefonic cu "Bateria mea este aproape descărcată". Sfaturi istețe de viață pe care nu le-ai mai auzit niciodată
Dacă petreci mult timp pe internet, poți avea senzația uneori că ai văzut tot ce era de văzut. Buzzfeed.com a publicat recent mai multe trucuri de viață de pe Quora, o platformă online...
#pantof, #mobil, #telefon, #gadget, #inventie , #bancuri