Un pinguin se teme de apa

Vineri, 23 Ianuarie 2009, ora 16:42
2160 citiri
Un pinguin se teme de apa
Daily Mail

Atractia de la Blackbrook Zoological Park in Leek, Marea Britanie, in care traiesc, printre altii, mai multi reprezentanti ai diferitelor specii de pinguin, este Kentucky, un pinguin de 11 ani care a dezvoltat, in timp, o fobie vizavi de apa.

Kentucky sta toata ziua pe pietre, lasandu-se admirat de vizitatorii curiosi, contrar naturii sale. Chiar daca parcul zoo are multe de oferit, Kentucky e de departe vedeta, conform upi.com.

Pinguinul nu intra in apa nici macar pentru a-si culege mancarea aruncata de ingrijitori, acestia fiind obligati sa o aduca langa el, pentru ca mofturoasa pasare nu vrea sa-si ude penele.

Pentru a il pastra curat, ingrijitorii il imping de doua ori pe zi in apa. De fiecare data, speriata, pasarea face tot posibilul sa ajunga cat mai repede la mal, spre amuzamentul general.

A.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

De ce NU este bine să bei apă în timpul mesei
De ce NU este bine să bei apă în timpul mesei
Obiceiul de a servi un pahar cu apă sau oricare alt lichid în timpul mesei este dăunător digestiei și siluetei! Nutriționiștii atrag atenția că, dacă bem apa în timp ce mâncăm, ne...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#pinguin, #fobie, #apa, #Kentucky, #Blackbrook Zoological Park , #bancuri