Un orasel american are populatia de un locuitor

Miercuri, 16 Martie 2011, ora 10:14
3683 citiri
Un orasel american are populatia de un locuitor
Foto: smartunion

Un mic orasel american fondat dupa Razboiul Civil, Buford, a ramas cu un singur locuitor, un barbat de 60 de ani, care este proprietarul unei benzinarii si al unui magazin. Locuitorii oraselului s-au mutat in alte zone, iar barbatul a ramas singur la o altitudine de 2.400 de metri.

Catunul din Buford, statul Wyoming, nu este chiar o zona slab populata. Are un singur locuitor, un barbat de 60 de ani, nemaiexistand acolo nicio femeie sau vreun copil, informeaza Daily Mail.

Chiar daca acest catun, situat la o altitudine de 8.000 de picioare (aproximativ 2.400 de metri - n.r.), are "o populatie de un locuitor", barbatul care locuieste aici neaga faptul ca se simte singur si conduce o statie de benzina si un magazin.

Barbatul, pe nume Sammons, s-a mutat de la Los Angeles in 1980, impreuna cu sotia sa si a cumparat micul orasel, care are sase cladiri.

Sotia sa a murit acum 15 ani, iar fiul lor, acum in varsta de 26 de ani, s-a mutat la Colorado, acum trei ani. Sammons primeste aproximativ 1.000 de vizitatori pe zi in timpul verii, dar numarul acestora scade la doar 100 pe timp de iarna.

"Eu vand tot felul de suveniruri, de la palarii pana la cani. Oamenii se opresc, deoarece sunt intrigati sa gaseasca acest loc in apropierea unui varf de munte, intr-o zona pustie" spune barbatul.

El a transformat o casa scoala, care a functionat intre 1905 si 1962, in biroul lui, iar un alt magazin vechi l-a facut garaj. El locuieste intr-o cabana cu trei camere si merge 200 de metri de acasa pana la locul sau de munca.

Buford a fost construit in anul 1866, ca avanpost militar, pentru a proteja lucratorii din caile ferate. Aici au locuit 2.000 de persoane. Oraselul a fost numit Buford, dupa Razboiul Civil, in cinstea generalului John Buford.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a postat sâmbătă pe Facebook o fotografie în care apare în tribune, la un meci, afişând un tricou cu mesajul: Ştim Toţi!, ca răspuns la mesajul de pe...
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, 20 aprilie, preşedintele partidului Forţa Dreptei la primul Congres al formaţiunii, adunare la care au participat, la Palatul Parlamentului, peste 1.200 de...
#poveste incredibila, #orasel un locuitor SUA, #Buford razboiul civil , #ciudatenii
Comentarii
Poza ovidius37
ovidius37
rank 5
Primarul din oraselul ala nu vrea sa faca o autostrada suspendata si o sala de sport ?