A descoperit dupa 19 ani de casnicie ca sotia sa s-a nascut barbat

Marti, 27 Noiembrie 2012, ora 14:14
5433 citiri
A descoperit dupa 19 ani de casnicie ca sotia sa s-a nascut barbat

Jan, 64 de ani, un barbat in pragul pensionarii din Belgia, a descoperit cu stupoare, dupa 19 ani de casnicie, ca sotia sa Monica, 48 de ani, de origine indoneziana, este in realitate un transsexual.

"A fost o casnicie normala, ultimii ani au fost mai dificili. Insa, cu toleranta, speram ca vom imbatrani impreuna", a declarat barbatul pentru publicatia belgiana Nieuwsblad, citata de Daily Mail.

Acesta povesteste ca a cunoscut-o pe Monica intr-o perioada dificila, in care cea de-a doua sotie il parasise si ramasese cu doi copii mici de crescut. Monica i-a fost recomandata drept bona chiar de sora sa. Considerand-o o femeie atragatoare, s-a indragostit de ea, iar in 1993, s-au casatorit.

Barbatul isi aminteste ca autoritatile au avut dubii in privinta actelor de identitate ale Monicai, insa pana la urma au fost acceptate.

Cum el avea patru copii din primele doua casnicii, s-a bucurat ca actuala sa sotie nu isi doreste copii ."Lua pilule si utiliza tampoane absorbante", spune barbatul, care intelege acum ca facea aceste lucruri pentru a nu da de banuit. Ca si gospodina, Monica gatea bine, insa nu agrea sa faca curatenie, iar la calcat nu se pricepea deloc.

Lucrurile s-au complicat in ultimii ani, deoarece sotia si-a schimbat comportamentul. Isi cumparase multe perechi de pantofi si apela la vestimentatie sumara pentru a iesi in oras. In cele din urma, un var al sotiei, venit si el din Indonezia, i-a marturisit ca aceasta se nascuse barbat, dar suferise o operatie de schimbare de sex.

Jan a constatat cu stupoare ca majoritatea apropiatilor cunosteau lucrul acesta, insa i l-au ascuns.

"Toata lumea stia, cu exceptia mea", se plange barbatul. "Este ca o ultima tradare. Ma simt atins in onoarea mea. Ideea de a imparti atata timp patul cu ea imi provoaca dezgust". Din cauza stresului, Jan spune ca boala musculara de care sufera i s-a agravat si trebuie sa mearga si la un psihiatru pentru a face fata acestei situatii.

Cuplul locuieste inca sub acelasi acoperis, insa nu isi mai adreseaza niciun cuvant. Barbatul face demersuri pentru ca mariajul sau sa fie anulat, pentru ca Monica sa dispara din viata sa. "Ce mi-a facut mie si familiei este de neiertat".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#barbat casatorit transsexual, #casatorie schimbare sex, #casnicie transsexual , #de rasul lumii