Cum fac romanii haz pe Net de un brad de 13.499 de lei: Pisica a fost suparata ca nu-l poate darama, asa ca mi-am luat tigru

Vineri, 09 Decembrie 2016, ora 21:34
23582 citiri
Cum fac romanii haz pe Net de un brad de 13.499 de lei: Pisica a fost suparata ca nu-l poate darama, asa ca mi-am luat tigru
Foto: eMag.ro

Lucrurile excesiv de scumpe sunt privite cu mult umor de internauti. Un brad de 13.499 de lei a starnit imaginatia mai multor utilizatori de Net, care au postat comentarii care mai de care mai spumoase.

Pomul de Craciun e vandut de eMag.ro si are o inaltime de aproximativ 10 metri, astfel ca e ideal pentru "mall-uri si cladiri de birouri sau pentru spatii deschise, piete publice, parcuri".

La producator e trecuta compania Silva Group Romania.

Potrivit descrierii de pe site, "cu Bradul Normandian Taiat nu mai ai nevoie neaparat sa mergi la munte, vine muntele la tine, prin tot ce are acesta mai frumos".

Copacul e impresionant prin dimensiune si nu are numai rolul de a-i ajuta pe cei care il admira sa intre in spiritul sarbatorilor de iarna, ci si sa le aduca aminte de crestele muntilor.

"Daca vrei ca toti clientii sa se intoarca la tine pentru bradul tau frumos, este alegerea ideala. Este impresionant si maiestuos si reda atmosfera muntilor inalti, atat de placuta pe perioada iernii", potrivit descrierii.

Cu toate ca e destinat firmelor, cativa utilizatori au postat comentarii spumoase la acest produs.

Atentie la crengi! Se pot monta "liane" - scrie un internaut, care deplange faptul ca nu prea are ce sa faca cu el in celelalte anotimpuri, asa ca va incerca sa il imite pe Tarzan.

"Prima oara l-am vazut in showroom pe cand eram in Norvegia. Au un showroom gigantic in muntii Harz. Vazut, placut, cumparat. A durat ceva sa il pregateasca de impachetare. Cica showroom-ul are vreo 50 de ani si exponatele erau adanc bagate in pamant.... Singura problema este ca se vinde fara suport. Noroc ca dupa 1 decembrie mi-a imprumutat primaria ceaunul de fasole... Se potriveste la fix", e mesajul respectiv.

Un alt utilizator se ia de pret.

"Sunt foarte multumit de acest brad, desi acum este putin cam scump; eu l-am cumparat de Black Friday cu 13.000 lei. As fi luat doi, dar s-a epuizat foarte repede stocul si nu am apucat. Asta este, macar bine ca l-am prins si pe asta, pretul a fost super. Cu livrarea a fost putin mai greu, pentru ca am ales sa-l ridic direct de la sediu de teama sa nu-i fure astia de la curierat conurile sau mugurii, sa faca sirop. A intrat putin cam greu in Octavia, m-a ajutat si tata sa-l inghesui in portbagaj.

Sincer, fara ajutorul lui de fost posesor de Dacia, cred ca m-as fi vazut nevoit sa rabatez bancheta. Din pacate, se vedeau crengile prin luneta si pe Dealul Negru s-a luat dupa mine politia cu girofaruri si nino-nino. Agentul mi-a cerut sa-i prezint actele aferente unui transport de material lemnos, tot nu intelegea ca am cumparat bradul de la Emag. Pana la urma, i-am aratat in aplicatia de mobil lista cu achizitiile de BF, a vazut ca figureaza si bradul acolo, platit cu cardul si m-a lasat sa plec", se arata in mesajul respectiv.

Unul sustine ca lerul va fi exponential cu inaltimea bradului.

"Am luat acest brad sperand ca fac o surpriza copiilor mei. Se pare ca am facut o surpriza tuturor locuitorilor din cartier, carora le am dat jos centrala electrica, cand l-am bagat in priza. Pro: Vine cu Hrusca la pachet. Contra: Vine si cu Fuego".

Iar glumele ajung pana la tigri si cabluri HDMI:

"Mi-am luat bradul la recomandarea unui prieten, pentru ca nu aveam destule globuri mi-am pus si garsoniera in el, cred ca o sa atarn si colindatorii care vor veni daca mai e spatiu. Pisica a fost foarte suparata ca nu-l mai poate darama, asa ca a trebuit sa imi cumpar si un tigru.

Per total sunt multumit.

Contra: cablul HDMI cu care vine a fost stricat."

C.P.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#brad scump emag comentarii, #brad scump comentarii , #de rasul lumii