Cum ti se poate ruina viata in toaleta unui avion?

Vineri, 19 Decembrie 2008, ora 13:26
10133 citiri
Cum ti se poate ruina viata in toaleta unui avion?
Foto: hobotraveler.com

Aflam cum este posibil acest lucru din povestea unui respectat economist american, care se pregatea de o slujba importanta la trezoreria din Washington.

Domnul Murphy, sotul unei femei bogate si tatal a trei copii, calatorea cu avionul spre capitala americana, pentru a-si primi noua slujba. Ajuns in toaleta aeronavei, omul a vrut sa se grabeasca pentru ca stia ca un alt pasager astepta la usa. Asa ca a tras apa atunci cand inca se afla pe scaunul de toaleta, relateaza cotidianul american International Herald Tribune.

Numai ca - ce-i drept, undeva nu foarte la vedere - scria "Nu trageti apa inainte de a va ridica". Iar Murphy, care nu a respectat acest avertisment, a fost "inghitit" partial de toaleta. Adica a ramas intepenit.

Stanjenit, eroul nostru nu a vrut sa deschida usa, dar si-a dat seama ca singur nu poate scapa din capcana. I-a permis asistentei de zbor sa intre, iar aceasta a incearcat sa il elibereze. Si-a strecurat chiar mainile sub sezutul economistului, dar tot nu a reusit sa il ajute.

Aterizare de urgenta

Femeia nu s-a lasat batuta, insa incapatanarea ei binevoitoare se va dovedi fatala pentru reputatia lui Murphy. Din greseala, tanara a apasat din nou butonul, iar omul a simtit cum toaleta ii aspira maruntaiele. In final, barbatul a lesinat.

Avionul a aterizat de urgenta la aeroportul din Schenectady, aproape de New York. Barbatul si-a revenit din lesin si a vazut cum sase oameni in haine fosfoescente taie WC-ul folosind pistoale cu acetilena. L-au ridicat, dar o parte a scaunului inca ii atarna de fund. Murphy a fost pus pe o targa, pentru a fi transportat spre o ambulanta.

Ciudat, partea cea mai rea abia acum vine. Murphy este filmat de un alt pasager.

Din nefericire pentru soarta ghinionistului barbat, filmuletul a ajuns pe internet, unde a facut audiente record. Iar bietul om, care se pregatea de cea mai importanta functie a vietii sale, avea sa ajunga un biet coordonator la o scoala de functionari din Costa Rica.

O companie franceză furnizează echipamente de avionică pentru oficialii ruși, inclusiv pentru Putin
O companie franceză furnizează echipamente de avionică pentru oficialii ruși, inclusiv pentru Putin
Echipamentul permite o comunicare sigură și fiabilă pentru telefoanele mobile utilizate de oficialii ruși, inclusiv de președintele Vladimir Putin și de ministrul apărării Serghei Șoigu....
"A fost așa toată durata zborului de patru ore". Pasagerul unui avion, deranjat de un cuplu de tineri îndrăgostiți
"A fost așa toată durata zborului de patru ore". Pasagerul unui avion, deranjat de un cuplu de tineri îndrăgostiți
Nu este niciun secret că a te simți confortabil în avion poate fi o provocare. Pasagerii sunt limitați în pozițiile pe care le pot adopta într-un spațiu restrâns. Asta nu a împiedicat...
#avion, #toaleta avionului, #afacerist, #destin distrus, #ghinion , #de rasul lumii