Trezita de sforaitul hotului

Luni, 22 Septembrie 2008, ora 10:29
1858 citiri
Trezita de sforaitul hotului

Un american in varsta de 47 de ani este acuzat ca a intrat prin efractie in gospodaria unei familii din localitatea Billings, statul Montana, dupa ce stapana casei l-a surprins dormind in patul fiului ei, de doar doi ani.

Femeia a fost trezita de sforaitul ce venea din camera copilului, care, in acea noapte, dormea cu ea.

Vazand ca si sotul se odihneste in aceeasi incapere cu ea si copilul, femeia s-a dus sa vada de unde vine zgomotul. Nu mica i-a fost mirarea cand a vazut un barbat necunoscut, dormind zgribulit pe patul in miniatura al fiului ei, informeaza AP.

Si-a trezit sotul, care l-a intampinat pe hot cu o arma.

Odata ajuns in instanta, cautiunea lui Tracy Mullins a fost fixata la 5.000 de dolari. S-a stabilit ca barbatul nu furase nimic, dar ravasise casa, facandu-si de lucru in baie si bucatarie, unde golise frigiderul. Obosit, pesemne, de atata efort, Mullins a adormit pe patul micutului.

In fata judecatorului, Mullins a pledat nevinovat la acuzatia de furt.

Român deghizat în Mickey Mouse, arestat în Italia. Ce au descoperit polițiștii
Român deghizat în Mickey Mouse, arestat în Italia. Ce au descoperit polițiștii
Un tânăr din România a fost arestat în timp ce se afla pe străzile din Bologna. El obișnuia să se deghizeze în Mickey Mouse și o avea alături și pe Minnie. Potrivit presei din Italia,...
Încă o tentativă de jaf la locuinţa lui Yusuf Yazici
Încă o tentativă de jaf la locuinţa lui Yusuf Yazici
Yusuf Yazici, mijlocaşul ofensiv al echipei Lille, a fost victima unei tentative de jaf luni, relatează La Voix du Nord . Hoţii au încercat pătrunderea în locuinţa sa cu ajutorul unui...
#furt, #hot, #adormit , #de rasul lumii