Iluzii optice uimitoare, foarte rare (Galerie foto)

Joi, 02 Mai 2013, ora 23:23
10616 citiri
Iluzii optice uimitoare, foarte rare (Galerie foto)
Foto: Daily Mail

Unele imagini te fac sa te uiti de doua ori si sa nu distingi care este iluzia optica. Fotografiile sunt facute in mod natural, fara sa existe niciun trucaj, iluziile optice fiind de-a dreptul uimitoare.

Imaginile sunt realizate cu multa inteligenta si la prima vedere ochiul nu poate vizualiza adevarata realitate. Este vorba despre niste iluzii optice incredibile si foarte rare, potrivit, Daily Mail.

Multe dintre imaginile incredibile ale acestui set se joaca cu simtul nostru al perspectivei prin alaturarea a doua elemente, care sunt, de fapt, la distanta unul de celalalt.

Astfel de imagini sunt posibile, dar este nevoie de o tehnica fotografica exceptionala pentru a putea capta adancimea necesara si pentru a pastra fiecare element in centrul atentiei, in ciuda diferentelor de distanta.

Imaginea pare a infatisa o plimbare cu covorul fermecat. In aceasta iluzie optica, cel care vorbeste stand in picioare pare ca pluteste in aer, deoarece o umbra a unui steag este perfect asezata pe nisip.

Fotografia arata o fata delicata ca o floare. Balerina pare desprinsa dintr-o poveste, dar efectul-cheie al iluziei optice il reprezinta de fapt fusta acesteia, care este de fapt o lalea.

Modul in care a fost realizata aceasta fotografie ilustreaza un joc cu perspectiva. Totul a fost bine gandit pentru a infatisa trompetistul din sculptura care sufla si din instrument pare a iesi un nor de pe cer.

Fotografia arata o femeie care este atat de absorbita de romanul ei, incat ea pare ca este chipul de pe coperta cartii "Memoriile unei gheise".

Aici, mireasa este atat de fericita in ziua nuntii incat pare ca pluteste. Ea nu poate sa-si tina picioarele pe pamant, fiind de fapt urcata pe un cal.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Preşedinta PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat joi, 18 aprilie, că situaţia candidatului susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar urma să fie discutată...
#fotografii rare iluzii optice, #imagini rare iluzii optice, #iluzii optice uluitoare , #farse