Cum i-au răspuns sute de români tipului de la KFC care i-a întrebat pe Facebook: ”Ia ziceți, netrebnici mici, cum v-a fost prima zi de muncă?”
Funny / glume
KFC a stârnit numeroase reacții în rândul internauților, miercuri, 3 ianuarie, după ce a întrebat oamenii într-o postare, pe Facebook, pe un ton îndrăzneț, cum le-a fost prima lor zi de muncă după sărbători: „Ia ziceți, netrebnici mici, cum v-a fost prima zi de muncă?”. Sute de persoane au comentat, iar reacțiile au ...
Ironii dupa ce inregistrarea cu turistii care au urcat pe varful Moldoveanu cu valiza si manele s-a viralizat: "Nu uitati lanturile de iarna pentru rotile de la troler"
Vineri, 28 August 2020, ora 12:54 - Ironii dupa ce inregistrarea cu turistii care au urcat pe varful Moldoveanu cu valiza si manele s-a viralizat: "Nu uitati lanturile de iarna pentru rotile de la troler"
Funny / glume
Imaginile cu turistii care merg in drumetie spre Varful Moldoveanu carand un troler sau o boxa din care canta manele au deschis apetitul de glume pentru mai multe persoane. Un tanar a organizat...
Bancul zilei: Incepe-ti dimineata zambind cu Ziare.com!
Sambata, 08 August 2020, ora 06:30 - Bancul zilei: Incepe-ti dimineata zambind cu Ziare.com!
Funny / glume
Daca as primi un leu pentru fiecare fata care crede ca sunt urat, in final, fetele m-ar gasi chiar atragator.
Bancul zilei: Incepe-ti dimineata zambind cu Ziare.com!
Luni, 20 Iulie 2020, ora 06:30 - Bancul zilei: Incepe-ti dimineata zambind cu Ziare.com!
Funny / glume
Un barbat ii spune prietenului sau, "Eu nu am mai vorbit cu sotia mea in 18 luni. "Prietenul spune: "De ce nu? " Omul spune: "Nu-mi place sa o intrerup."
Bancul zilei: Incepe-ti dimineata zambind cu Ziare.com!
Sambata, 04 Iulie 2020, ora 06:30 - Bancul zilei: Incepe-ti dimineata zambind cu Ziare.com!
Funny / glume
Un om s-a dus la magazin sa ia o cutie de lapte. Vanzatorul: doriti laptele intr-o punga? Omul: nu, lasati-l in cutie.

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei glume . Această zonă va concentra articolele categoriei Funny din Ziare.Com care au subiectul principal: glume.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - glume, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Funny , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.