Urșii circari de pe marginea drumurilor. Cele mai amuzante filmări cu animalele care se dau în spectacol pentru o felie de pâine VIDEO

Vineri, 27 August 2021, ora 21:55
9922 citiri
Urșii circari de pe marginea drumurilor. Cele mai amuzante filmări cu animalele care se dau în spectacol pentru o felie de pâine VIDEO
Urși filmați în momente de intimitate, pe marginea drumului FOTO Captură video

Urșii gunoieri care au renunțat să-și caute hrana în adâncul pădurii preferând viața mult mai relaxată, la tomberon sau pe marginea drumului, așteptând cadourile de la drumeți, au devenit principalele atracții turistice din zonele montane din România.

În multe dintre cazuri urșii pare că sunt conștienți de noul lor statut și oferă un adevărat spectacol celor care se încumetă să se apropie de ei și să-i filmeze.

Internetul abundă de înregistrări video realizate fie de turiști, fie de localnici, cele mai multe surprinse în județele Harghita și Prahova, patria urșilor gunoieri.

Cum sfidează urșii mașinile de jandarmi

Sunt oportuniști, au tabieturi la fel ca oamenii, nu se sperie nici măcar de sirenele mașinilor de jandarmi, sunt indiferenți și-și văd de ”necesitățile” lor în văzul tuturor, pe marginea drumului.

Urs filmat într-un moment de intimitate, pe marginea drumului spre Bâlea Lac

Nu le stă în cale nimic, nici măcar pubelele de gunoi cu capac metalic, nu refuză nimic din ceea ce este comestibil, iar pentru darul primit este în stare să facă tumbe sau să se ridice pe labele din spate în mijlocul drumului plin de mașini.

Ce poate să facă un urs dibaci

Într-un TOP al celor mai simpatice filmări cu urșii în acțiune se detașează de departe cea realizată de un monitor de schi pe o pârtie din Brașov, în iarna acestui an. Bărbatul, care părea că știe ce face, a ”negoicat” minute bune cu un urs tânăr pe care încerca să-l îndepărteze de un grup de copii.

Discuția dintre un instructor de schi și un pui de urs cu chef de joacă, devenită virală pe internet

Ca într-un ritual amăgitor, ursul s-a lăsat greu alungat de pe pârtie. S-a jucat cu zăpadă, a făcut tumbe, dădea târcoale încercând să se apropie de partenerul său de discuție totul în speranța că va căpăta ceva de mâncare. Într-un târziu, când a realizat că nu poate obține nimic, ursul a decis să se întoarcă în pădure. Filmarea de puțin peste șapte minute a devenit virală pe internet, iar în șase luni a fost vizualizată de peste un milion de persoane, multe apreciind tăria de caracter a instructorului de schi care a reușit cu tact să evite o tragedie.

Ce poate face un urs pentru o felie de pâine

Alte filmări realizate de turiști, fie pe drumul spre Cota 1400 din Sinaia, fie în zona Bâlea Lac sau în Harghita arată cât de relaxați pot fi urșii în fața oamenilor.

Sătule probabil, după ce au dat iama prin tomberoanele de gunoi, animalele se relaxează pe marginea drumului, își văd de tabieturile lor, ignorând prezența turiștilor fascinați de gesturile aproape umane ale urșilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Doi urși, surprinși în timp ce se plimbau pe străzile din Mureș VIDEO
Doi urși, surprinși în timp ce se plimbau pe străzile din Mureș VIDEO
Doi urși au fost surprinși în timp ce se plimbau pe o stradă din Mureș. Animalele erau foarte aproape de casele localnicilor. O femeie i-a filmat pe cei doi urși aflați în plimbare și a...
Un pădurar s-a întâlnit cu un urs în timp ce mergea printr-o pădure din Suceava. Cum a reacționat animalul când l-a observat VIDEO
Un pădurar s-a întâlnit cu un urs în timp ce mergea printr-o pădure din Suceava. Cum a reacționat animalul când l-a observat VIDEO
Un pădurar din Suceava s-a întâlnit cu un urs în timp ce mergea prin pădure. La un moment dat, animalul a dat impresia că vrea să-l atace, însă s-a răzgândit și a plecat mai departe în...
#ursi, #ursi romania, #ursi Brasov, #turisti, #video, #Balea Lac, #Sinaia, #Busteni , #haios