Un cangur transfug, cautat de o armata de oameni

Duminica, 29 Ianuarie 2012, ora 13:30

   

Un cangur transfug, cautat de o armata de oameni
Un cangur transfug a pus pe jar autoritatile din Ungaria, iar acum da batai de cap celor din Romania. Dupa ce a fost urmarit de o armata de jurnalisti si organizatii de protectia animalelor din orasul maghiar Gyula, cangurul a trecut granita la noi in tara.

Angajatii gradinii zoologice din Budapesta, reprezentantii Ligii Crucea Alba, dar si mai multe organizatii au cautat cangurul. Camere care detecteaza caldura si personal specializat, de asemenea, pe urmele animalului, potrivit Romania Tv.

Ba mai mult, jurnalistii au reusit sa filmeze cangurul fugar, insa nimeni nu l-a putut prinde. Cu totii spun acum ca marsupialul a trecut granita-n Romania si nu poate fi gasit.

Autoritatile mai au o dilema: nimeni nu stie cui apatine cangurul, pentru ca nu a fost raportata nicio disparitie la Zoo. Unii se intreaba daca animalul nu a fugit de la un circ ori de pe o proprietate privata.

O persoana a sunat din Romania la televiziunea maghiara RTL Kub, anuntand ca a gasit animalul, insa ipoteza nu a fost confirmata.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1259 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor