Patru adolescenți, acuzați că au spart școli din Olt. Ce bunuri au furat

Miercuri, 22 Martie 2023, ora 18:36
1889 citiri
Patru adolescenți, acuzați că au spart școli din Olt. Ce bunuri au furat
Cei patru suspecți sunt cercetați sub control judiciar FOTO Pexels

Patru minori cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani, suspectaţi că au sustras mai multe bunuri din două şcoli din oraşul Piatra-Olt, sunt cercetați pentru furt calificat.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt a anunţat miercuri, 22 martie, că sesizarea privind furturile a fost făcută în urmă cu două zile.

”În urma activităţilor investigativ-operative, poliţiştii au stabilit faptul că în perioada 18-19 martie a.c., patru tineri, cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani, toţi din oraşul Piatra-Olt, ar fi pătruns, prin efracţie, în incinta a două unităţi de învăţământ, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, respectiv: bare din fier, prelungitoare şi cabluri electrice”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Olt.

Conform aceleiaşi surse, pe numele celor patru tineri au fost emise iniţial ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Olt.

Ulterior, minorii au fost prezentaţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Balş, care a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

#furt scoli, #Olt, #adolescenti, #control judiciar, #furt calificat , #furt