Bucureștean atacat în lift de doi hoți care i-au furat 8.000 de lei din borsetă. Tâlharii au urmărit victima de la magazin și până acasă VIDEO

Joi, 04 Mai 2023, ora 14:57
5079 citiri
Bucureștean atacat în lift de doi hoți care i-au furat 8.000 de lei din borsetă. Tâlharii au urmărit victima de la magazin și până acasă VIDEO
Bucureștean atacat în lift de doi hoți care i-au furat 8000 de lei din borsetă FOTO captura video

Doi hoți care au atacat în scara blocului un bărbat căruia i-au furat o importantă sumă de bani din borsetă au fost prinși la două luni de la săvârșirea faptei.

Poliția a identificat agresorii cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din bloc.

”La data de 3 mai 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 13 Poliție au reținut un bărbat, în vârstă de 48 de ani, față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt.

În fapt, la data de 26 ianuarie 2023, Secția 13 Poliție a fost sesizată de către un bărbat, cu privire la faptul că, în urmă cu o zi, în timp ce se afla în liftul blocului, o persoană necunoscută i-ar fi sustras din borsetă 8.000 de lei”, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

În urma cercetărilor și investigațiilor desfășurate au fost identificați doi bărbați, de 47, respectiv 48 de ani, bănuiți de comiterea faptei, ambii cunoscuți cu preocupări de natură infracțională.

Probatoriul administrat a relevat faptul că, la data de 25 ianuarie 2023, în jurul orei 14.00, în baza unei înțelegeri prealabile, cei doi bărbați ar fi urmărit persoana vătămată din incinta unui supermarket din Sectorul 3, până la adresa de domiciliu, moment în care, bărbatul de 47 de ani ar fi rămas lângă scara de bloc pentru a asigura locul, iar celălalt ar fi intrat în lift cu persoana vătămată, apoi, profitând de neatenția sa, i-ar fi sustras din borsetă 8.000 de lei, arată sursa citată.

În baza mandatelor de aducere puse în aplicare, cei doi bărbați au fost depistați și conduși la audieri. La data de 3 mai a.c., bărbatul de 48 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală. Față de celălalt bănuit s-a dispus cercetarea acestuia în stare de libertate.

Cercetările sunt continuate de către Secția 13 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și complicitate la furt.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Despăgubiri de milioane de dolari pentru victimele medicului Nassar
Despăgubiri de milioane de dolari pentru victimele medicului Nassar
Departamentul american de Justiţie a ajuns la un acord pentru plata a 138,7 milioane de dolari în procesul civil cu sutele de victime ale fostului medic al Federaţiei americane de gimnastică,...
#furt, #bani, #borseta, #talharie, #hoti , #furt
Comentarii
M
mikixxx
rank 3
Din ianuarie pana in mai, politia probabil a incercat sa cada la