Ziare.com
Home > Personalitati > Gabriel Andronache
Gabriel Andronache
Deputatul PDL Andronache a trecut la PNL: A venit timpul sa ma intorc acasa

Miercuri, 15 Mai 2013, ora 18:53

Deputatul PDL Andronache a trecut la PNL: A venit timpul sa ma intorc acasa

Gabriel Andronache / stiri Gabriel Andronache

Deputatul PDL de Brasov Gabriel Andronache si-a anuntat miercuri demisia din partid si inscrierea in PNL. "Consider ca a venit timpul sa ma intorc acasa", a declarat Andronache. O data cu anuntul privind inscrierea in PNL, Andronache a tinut sa aduca aminte ca a fost membru al acestui partid timp de 15 ani. "Reamintesc faptul ca timp de 15 ani (1993-2008) am fost membru PNL si am ocupat mai multe functii politice la nivel local si la nivel national. In iunie 2008 am fost exclus din PNL din cauza atitudinii mele cu privire la conflictul existent la acea data intre cei doi lideri locali, dl. Aristotel Cancescu, presedintele Consiliului Judetean Brasov si dl. George Scripcaru, primarul municipiului Brasov. In prezent acest conflict nu mai exista, cei doi lideri colaboreaza, prin urmare motivul care a stat la baza excluderii mele a disparut. De aceea consider CA A VENIT TIMPUL SA MA INTORC ACASA", scrie Gabriel Andronache pe ...

6 comentarii

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru Gabriel Andronache, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

Gabriel Andronache
Gabriel Andronache
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Gabriel Andronache, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor