Ziare.com

Ministrul de Interne aduce un nou sef la DGIPI

Marti, 24 Aprilie 2012, ora 17:36

   

Ministrul de Interne aduce un nou sef la DGIPI
Ministrul Administratiei si Internelor, Gabriel Berca, l-a numit pe Gelu Marian Oltean in functia de sef al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna (DGIPI) din Ministerul Administratiei si Internelor (MAI).

Gelu Marian Oltean l-a inlocuit pe Cristian Latcau, care a fost mutat, in interesul serviciului, inapoi la Politia Romana - Directia de Combatere a Criminalitatii Organizate, urmand a fi numit in functia de sef serviciu al Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate (SCCO) Salaj.

Seful DGIPI, Cristian Latcau, schimbat din functie

De asemenea, tot prin Ordin al ministrului de Interne, adjunctul lui Latcau de la DGIPI, comisar sef de politie Adrian Jurca, a fost mutat la Serviciul de Informatii si Protectie Interna Arad, de unde fusese numit in functia de director adjunct al DGIPI, urmand a fi numit in functia de sef al acestei structuri.

Gelu Marian Oltean Oltean a mai lucrat la DGIPI in 2008, cand a detinut functia de director al cancelariei, iar ministru de Interne era Vasile Blaga.

El a mai lucrat ca atasat pe afaceri interne la Amabasada Romaniei la Roma, in Italia, iar din 2010 pana in prezent a ocupat functia de director adjunct al ORNISS, institutia care elibereaza certificatele de acces la diverse clase de informatii secrete.

Sursa: rNews

Articol citit de 3309 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

arad, salaj

asta e o mafie patronata de mafiotii din vestul tarii, falca, blejnar

 

 

In sfirsit un cadru cu experienta in fruntea DGIPI

DGIPI, care atitia ani a fost tinta atacurilor celorlalte structuri concurente , are in frunte un om tinar care are habar de aceasta meserie si sigur va avea un cuvint de spus in relansarea acestei institutii sperietoare pentru hotii de toate tipurile.BAFTA!

 

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor