Gabriel Berca: Pentru mine, MAI este cel mai important minister

Vineri, 10 Februarie 2012, ora 10:43
1720 citiri
Gabriel Berca: Pentru mine, MAI este cel mai important minister
Foto: Antena 3

Primul ministru care si-a preluat functia, de la predecesorul sau, a fost noul ministru de la Administratie si Interne, Gabriel Berca. La ceremonie a fost prezent si premierul Mihai Razvan Ungureanu care va face, de altfel, un "tur de forta" vineri, pentru a participa la toate ceremoniile de predare-primire.

In timpul ceremoniei de preluare a functiei de la Traian Igas, Gabriel Berca s-a declarat convins de faptul ca MAI este cel mai important minister din Guvernul Romaniei, dar si constient de faptul ca populatia nu prea mai are incredere in politisti. "Este fundamental sa fie restabilita increderea populatiei in MAI, acolo unde au aparut fisuri", a spus noul ministru de Interne.

"Este momentul sa ne demonstram unii altora ca acest minister este chintesenta administratiei publice din Romania", a mai spus Berca.

Declarandu-se onorat de misiunea ce i-a fost incredintata, noul ministru le-a transmis subordonatilor ca vor avea in el un partener 24 de ore din 24, dar i-a avertizat ca nu va "face concesii".

Berca s-a referit la angajatii MAI afirmand ca este prioritar ca acestora sa le fie data "incredere, stabilitate si, atunci cand conditiile economice o vor permite, acel element financiar ce ofera stabilitate".

La randul sau, Traian Igas i-a urat succes noului ministru si a tinut sa multumeasca atat fostului premier Emil Boc, pentru increderea pe care i-a acordat-o, cat si presedintelui Traian Basescu, pentru ajutor.

"A fost un mandat greu. Am pus suflet in tot ce am facut aici, la minister, si voi ramane atasat sufleteste de aceasta institutie", a mai spus Igas.

M.M.

#Gabriel Berca ministru Interne, #Gabriel Berca ceremonie preluare functie, #Berca Igas Ungureanu , #ministru de Interne
Comentarii
Poza Deniutz
Deniutz
rank 4
Foarte pro.st * / De acord ****