Ministrul de Interne: Avem prea multi sefi nenumiti

Marti, 06 Martie 2012, ora 15:32
2865 citiri
Ministrul de Interne: Avem prea multi sefi nenumiti

Ministrul Administratiei si Internelor, Gabriel Berca, considera ca una dintre problemele instutitiei pe care o conduce e aceea ca sunt prea multi sefi de politie care au fost numiti interimar.

"Am cerut sefului Politiei Romane o situatie cu interimarii. Din datele mele, sunt nepermis de multi sefi nenumiti. Daca ceri politistilor sa fie eficienti, trebuie sa aiba si stabilitate. Analiza e in curs. Cred ca e o chestiune de oportunitate, de management... Se incearca diminuarea eficientei si nu e in beneficiul oamenilor", a spus Berca intr-un interviu acordat celor de la Evenimentul Zilei.

O alta problema, in opinia sa, e aceea ca oamenii legii nu se mai bucura de respect, ajungand de multe ori sa fie victime.

"Politistul a ajuns sa fie luat peste picior, bruscat, situatia e grava. Legislatia trebuie inasprita, astfel incat politistul sa fie protejat atunci cand aplica legea", a mai afirmat noul ministru de Interne, care a promis ca va imbunatati situatia, astfel incat politistii sa fie protejati.

El a dat de inteles ca nu vor mai fi reforme majore in MAI in 2012, care va fi un an al stabilitatii.

#ministru Interne sefi nenumiti, #Berca sefi Politie , #ministru de Interne