Ministrul Gabriel Berca nu exclude si alte schimbari in interiorul MAI

Miercuri, 21 Martie 2012, ora 23:01
1554 citiri
Ministrul Gabriel Berca nu exclude si alte schimbari in interiorul MAI
Foto: Arhiva

Ministrul Administratiei si Internelor, Gabriel Berca, a declarat miercuri, ca nu exclude si alte schimbari in cadrul ministerului, dupa finalizarea evaluarii tuturor persoanelor care lucreaza aici.

"Nu am idei preconcepute, insa, de cand am venit la MAI, am cerintele mele, iar, daca nu sunt duse la indeplinire, operez schimbari. Aceste schimbari sunt, subliniez, doar pe criterii de profesionalism. Nu o sa ma vedeti ca imi aduc oameni in minister, dar evaluez salariatii din MAI care au competente si care pot spune ceva din functiile pe care le detin", a afirmat ministrul Gabriel Berca.

In ceea ce priveste regionalizarea, ministrul Administratiei si Internelor spune ca aceasta este o problema foarte importanta si ca reprezinta, in continuare, o prioritate.

"Trebuie sa discutam pe regionalizare, sa ne consultam, atat Putere, cat si Opozitie. Se incearca in prezent sa se stabileasca principiile acestui important proces pentru administratia publica romaneasca. Si sa se discute in comisiile parlamentare. Sper ca in perspectiva urmatorilor ani chiar vom face aceasta reorganizare, pentru ca Romania are nevoie de asa ceva", a precizat Gabriel Berca.

#Berca schimbari MAI, #Berca concedieri MAI, #Gabriel Berca regionalizare , #ministru de Interne