Presedintele PDL Bacau: Filialele care merg cu Blaga ascund lista delegatilor

Luni, 11 Martie 2013, ora 14:34
2830 citiri
Presedintele PDL Bacau: Filialele care merg cu Blaga ascund lista delegatilor
Foto: Arhiva

Presedintele PDL Bacau, Gabriel Berca, acuza ca listele cu delegatii pentru Conventia Nationala a partidului sunt tinute ascunse. El lasa de inteles ca delegatii care nu il sustin pe Vasile Blaga sunt inlocuiti.

"Am mers si eu prin mai multe judete si in mai toate judetele care au anuntat ca merg cu Vasile Blaga nu se cunoaste lista delegatilor, conform deciziilor Consiliului National de Coordonare. Listele trebuiau trimise la Centru pana in acest moment. La Bacau, organizatia pe care o conduc eu, am facut publica lista cu delegatii care participa la Conventie si inclusiv membrii care nu sunt de acord cu mine vor participala Conventie", a declarat Gabriel Berca, pentru EVZ.

Udrea: Am semnale ca alegerile pentru sefia PDL nu vor fi corecte

Presedintele PDL Bacau si-a aratat temerea ca delegatii in fata carora au fost prezentate si motiunile Udrea sau Macovei vor fi inlocuiti.

"Am fost in aceste zile in Tulcea, in Vrancea, organizatii care au spus ca merg pe mana lui Vasile Blaga si nu sunt cunoscuti cei care merg la Conventie. Sustinem o motiune si ne trezim ca la Conventie vin altii. Consiliul National de Coordonare a stabilit niste criterii foarte clare, nu merge cine vrea presedintele", a subliniat Berca.

Udrea: Multi dintre interimarii numiti de Blaga se simt obligati sa il sustina

Filiala PDL Bacau si-a anuntat sprijinul pentru candidatura Elenei Udrea. Berca a spus ca partidul are nevoie de figuri proaspete.

Macovei: Comisia de organizare a Conventiei PDL refuza sa ne dea listele cu delegati

Acuze similare in privinta desemnarii candidatilor au venit si din partea sustinatorilor Monicai Macovei.

"Facem un apel catre sustinatorii nostri, membri de partid care doresc o organizatie cu reguli clare si transparente, sa ceara liderilor de filiale judetene desemnarea democratica, nu discretionara, a delegatilor la Conventie, precum si transmiterea catre candidati a listelor cu delegati, functiile acestora si modalitatile de contact. Membrii de partid trebuie sa-si faca auzita vocea si sa nu taca in acest moment crucial", se arata intr-un comunicat al Monicai Macovei.

#Gabriel Berca alegeri PDL, #Gabriel Berca liste delegati PDL, #Gabriel Berca Vasile Blaga , #stiri Gabriel Berca