De Paste, ministrul Apararii isi doreste pentru armata romana "noi semne ale recunoasterii pe plan intern si international"

Duminica, 28 Aprilie 2019, ora 13:53
3035 citiri
De Paste, ministrul Apararii isi doreste pentru armata romana "noi semne ale recunoasterii pe plan intern si international"
Foto: Arhiva Facebook/Gabriel Les

Ministrul Apararii, Gabriel Les, ureaza ca Sfanta Sarbatoare a Invierii sa aduca pentru toti romanii liniste sufleteasca si prosperitate, iar pentru Armata Romaniei, noi semne ale implinirii si recunoasterii pe plan intern si international.

"Mesajul pe care Invierea Domnului nostru Iisus Hristos ni-l transmite este unul de speranta si de impacare. Aceasta Sarbatoare raspunde unei aspiratii umane profunde, aceea a cautarii binelui pentru noi insine si pentru cei apropiati noua, a increderii nestramutate in tot ceea ce este drept si frumos.

Privita cu dragoste si respect de natiune, Armata Romaniei isi consolideaza reputatia de pilon al statului, de sursa de securitate si incredere pentru fiecare cetatean al acestei tari. Armata Romaniei demonstreaza ca daruirea, perseverenta si respectarea angajamentului asumat reprezinta valori fundamentale ce se regasesc in activitatea de zi cu zi a tuturor, militari si civili in relatia cu societatea, cu aliatii si cu partenerii", a scris ministrul Apararii pe pagina sa de Facebook.

Gabriel Les spune ca astazi, mai mult ca oricand, ne indreptam un gand bun catre militarii care, in aceasta perioada, se afla la datorie in teatrele de operatii, in misiuni externe, departe de casa, avand in inimi dorul de familii si de cei dragi.

"Multumiri pentru modul exemplar in care acestia isi desfasoara misiunile departe de tara si de familii. Sfanta Sarbatoare a Invierii sa aduca pentru toti romanii liniste sufleteasca si prosperitate, iar pentru Armata Romaniei, noi semne ale implinirii si recunoasterii pe plan intern si international. Hristos a Inviat!", incheie ministrul Apararii.

#mesaj paste armata, #mesaj paste ministrul apararii , #ministrul Apararii
Comentarii