Ministrul Apararii anunta recrutarea rezervistilor voluntari - cate posturi sunt disponibile

Vineri, 26 Aprilie 2019, ora 17:32
11458 citiri
Ministrul Apararii anunta recrutarea rezervistilor voluntari - cate posturi sunt disponibile
Foto: Facebook/Gabriel Les

Ministrul Apararii, Gabriel Les, a transmis, vineri, ca recrutarea rezervistilor voluntari ramane o prioritate pentru MapN.

"Pentru 2019, avem bugetate peste 3.500 de posturi pentru aceasta categorie de personal, pentru care pregatim procedurile legale pentru recrutarea candidatilor. In cateva saptamani speram sa putem comunica deja pe canalele de promovare a carierei militare toate informatiile de care au nevoie cei care doresc sa opteze pentru aceasta categorie de militari ai Armatei Romaniei", a scris Gabriel Les pe Facebook.

Ministrul a precizat ca dupa stabilirea nominala a structurilor militare care urmeaza sa incadreze rezervisti voluntari, repartitia posturilor de rezervisti voluntari pe garnizoane, tipuri de functii, arme si specialitati militare va fi transmisa structurilor specializate din Ministerul Apararii Nationale in vederea demararii procesului de recrutare si selectie.

"In urma numeroaselor semnale venite din partea persoanelor care reprezinta potentiali candidati, MapN a decis initierea unui proiect de lege care sa modifice si sa completeze Statutul, astfel incat acest segment - al rezervistilor voluntari - sa devina mai atractiv pentru public si actul normativ sa-si atinga scopul pentru care a fost emis", a adaugat ministrul.

A.G.

#Gabriel Les rezervisti voluntari, #Armata rezervisti voluntari , #ministrul Apararii