Cazul politistului mort: Oprea sa fie audiat in Parlament!

Vineri, 23 Octombrie 2015, ora 11:27
2247 citiri
Cazul politistului mort: Oprea sa fie audiat in Parlament!
Foto: Ziare.com

In cazul politistului mort care facea parte din coloana oficiala a vicepremierului Gabriel Oprea exista senzatia ca se incearca o musamalizare, spune deputatul PNL Ovidiu Raetchi, membru in Comisia pentru Aparare, care considera ca s-ar impune audierea ministrului de Interne in comisia parlamentara.

"Senzatia mea si senzatia majoritatii din societatea civila este ca e o musamalizare. Sa nu ai o reactie, sa se creeze constant senzatia ca omul ala era in cu totul alta misiune decat era, doar pentru a menaja imaginea unui politician, care inteleg ca folosind constant acest drept limitat de serviciu a mai implicat politisti romani in accidente, care tot asa au fost ascunse opiniei publice, da senzatia de musamalizare", a declarat Raetchi, la RFI Romania.

Marturii socante in cazul politistului mort in timpul misiunii de a-i deschide coloana oficiala lui Oprea

E oficial: Politistul mort dupa ce a cazut in groapa era in coloana oficiala a lui Oprea

In opinia deputatului PNL, "Comisia pentru Aparare are posibilitatea (...) sa-l cheme pe domnul Oprea pentru a da explicatii si sa cheme mai ales colegii din Ministerul de Interne, care gestioneaza acest sistem, care ofera demnitarilor astfel de coloane de insotire si care ar trebui sa explice din punctul meu de vedere care sunt criteriile de urgenta si de necesitate imediata pentru a oferi astfel de coloane".

Aberatia zilei: Operatiunea "Musamalizarea"

Intrebat daca personal va propune audierea lui Gabriel Oprea in Comisia de Aparare, Ovidiu Raetchi a raspuns: "Categoric, daca in urmatoarele ore domnul Oprea continua sa evite subiectul si daca in urmatoarele ore lucrurile nu se clarifica din punctul de vedere al anchetei, (...) voi propune colegilor mei din PNL sa facem aceasta solicitare catre comisiile de aparare, sa-l audiem pe domnul Oprea".

Cazul politistului mort: Se cere demisia lui Gabriel Oprea

Citeste mai multe despre Ovidiu Raetchi (PNL): Comisia de Aparare poate sa-l audieze pe Gabriel Oprea, pentru explicatii in cazul politistului mort, pe RFI Romania.

#musamalizare politist mort, #Gabriel Oprea politist mort, #politist cazut groapa, #audiere Oprea Parlament politist , #ministru de Interne