E oficial: Politistul mort dupa ce a cazut in groapa era in coloana oficiala a lui Oprea

Joi, 22 Octombrie 2015, ora 12:07
11370 citiri
E oficial: Politistul mort dupa ce a cazut in groapa era in coloana oficiala a lui Oprea
Foto: Digi 24 TV

Politistul care a murit, marti seara, dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa de pe bulevardul Stirbei Voda, se afla in coloana oficiala a ministrului de Interne, Gabriel Oprea, se arata intr-un comunicat al Politiei Romane care confirma informatii aparute miercuri in presa.

Un politist din Bucuresti a murit dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa - UPDATE (Video)

"Politistul se afla in exercitarea atributiunilor de serviciu specifice Politiei Rutiere, conform reglementarilor legale in domeniu, fiind angrenat in dispozitivul mobil si fix de fluidizare a traficului rutier in municipiul Bucuresti, asigurand deplasarea in siguranta, a unei coloane oficiale, precum si a celorlalti participanti la trafic.

Coloana oficiala a viceprim-ministrului pentru securitate nationala, ministrul Afacerilor Interne, de care demnitarul beneficia in conditiile legii, se deplasa cu o viteza adaptata la conditiile meteo si de trafic existente, pe traseul Baneasa - P-ta. Presei Libere - Arcul de Triumf - P-ta. Charles de Gaulle - P-ta. Victoriei - Bd. Uranus - Str. Stirbei Voda, dupa ce acesta participase la o activitate in cadrul unei institutii din domeniul securitatii si ordinii publice", se precizeaza in comunicat.

Sursa citata mai spune ca, imediat dupa producerea accidentului, coloana oficiala s-a oprit la fata locului si au fost dispuse masuri pentru mobilizarea echipajelor medicale in vederea acordarii primului ajutor.

Apoi, politistul a fost transportat la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti.

A inceput urmarirea penala in cazul politistului mort in groapa - Facea parte din coloana lui Oprea (surse)

"Ministrul Afacerilor Interne a comunicat cu secretarul de stat Raed Arafat si cu ceilalti decidenti din conducerea MAI, pentru interventia de urgenta a echipajelor SMURD si informarea permenenta in legatura cu evolutia situatiei. S-a tinut legatura cu echipajele SMURD si cu Spitalul Universitar, iar ministrul de Interne a fost permanent informat", se mai arata in comunicat.

In ceea ce priveste atentionarea gropii, Politia Rutiera afirma ca "la locul producerii accidentului existau elemente de semnalizare a lucrarii".

Insa, in ceea ce priveste modul in care erau amplasate, daca respectau sau nu normativele legale, urmeaza sa se stabileasca pe parcursul anchetei aflate in instrumentarea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti.

Politia Rutiera reaminteste ca Parchetul Tribunalului Bucuresti a inceput urmarirea penala in acest caz.

Un politist de la Brigada Rutiera a murit, marti seara, dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa de pe un bulevard din Capitala unde au loc lucrari.

El a fost preluat urgent de la fata locului si transportat la Spitalul Universitar, insa manevrele de resuscitare au esuat, au declarat pentru Mediafax surse medicale. Barbatul avea 28 de ani si lucra de la 20 de ani la Brigada Rutiera a Capitalei.

I.O.

Quarterly Report - Editia 4

”Minune” într-un sat din Iași: Icoana dintr-o troiță a fost înlocuită cu un poster electoral cu chipul primarului
”Minune” într-un sat din Iași: Icoana dintr-o troiță a fost înlocuită cu un poster electoral cu chipul primarului
Incidentul a avut loc în satul Cotârgaci, din comuna Bălțați, județul Iași. Localnicii au descoperit cu stupoare că icoana dintr-o troită din zonă a fost înlocuită cu un poster...
Pericolul extremist crește în Europa. Formațiunea xenofobă și eurosceptică Partidul Libertății, pe primul loc în sondajele pentru europarlamentare în Austria
Pericolul extremist crește în Europa. Formațiunea xenofobă și eurosceptică Partidul Libertății, pe primul loc în sondajele pentru europarlamentare în Austria
Mai mult de un sfert dintre austrieci indică că vor vota cu formaţiunea xenofobă, eurosceptică şi prorusă Partidul Libertăţii (FPOe), la alegerile europarlamentare de pe 9 iunie. Potrivit...
#politist mort groapa Oprea, #politist coloana oficiala Gabriel Oprea , #ministru de Interne