Gabriel Oprea vrea Antenele lui Dan Voiculescu (Video)

Marti, 03 Noiembrie 2015, ora 13:30
8882 citiri
Gabriel Oprea vrea Antenele lui Dan Voiculescu (Video)
Foto: Arhiva Ziare.com

Sediile Grivco, Intact si ale televiziunilor Antena 1 si Antena 3, care i-au apartinut omului de afaceri Dan Voiculescu, ar putea fi folosite de angajatii Ministerului de Interne, condus de Gabriel Oprea.

Potrivit unui document obtinut de Profit.ro, Oprea a fost cel care ar fi cerut acest lucru Ministerului de Finante, care administreaza acum bunurile confiscate de la Dan Voiculescu, in urma condamnarii acestuia in dosarul ICA.

La scurt timp dupa solicitare, Guvernul a redactat deja un proiect de hotarare in acest sens. Momentan, documentul nu a fost trimis institutiilor de la care trebuie sa obtina avizele, arata sursa citata.

Gabriel Oprea si-a motivat cererea prin faptul ca este necesar sa fie asigurate servicii publice la standarde europene, iar ministerul pe care il conduce se confrunta cu o lipsa acuta de spatii pentru desfasurarea corespunzatoare a activitatii oprative, potrivit sursei citate.

Bunurile confiscate de la Voiculescu, reevaluate de ANAF

Potrivit unui comunicat remis Ziare.com, pe 27 octombrie, comisia de evaluare din cadrul ANAF - AFP Sector 1 a finalizat analiza rapoartelor de evaluare pentru bunurile confiscate de la Dan Voiculescu in dosarul ICA.

ANAF a reevaluat bunurile confiscate de la Dan Voiculescu - diferenta uriasa de valoare

Au fost astfel vizate de rapoartele de evaluare patru terenuri si trei cladiri. Acestea fusesera initial evaluate la un total de 25,45 de milioane de euro, dupa care valoarea corectata de comisie se ridica la aproape 32,6 milioane de euro.

In comunicat se arata astfel ca au fost corectate pe plus valorile cuprinse in rapoartele initiale de evaluare.

Dan Voiculescu se afla in spatele gratiilor, in urma unei condamnari la 10 ani de inchisoare, primita in dosarul privatizarii ICA, in luna august 2014.

Quarterly Report - Editia 4

După ani de inflație devastatoare, Turcia se apropie de o "renaștere" economică, susțin analiștii unui colos bancar
După ani de inflație devastatoare, Turcia se apropie de o "renaștere" economică, susțin analiștii unui colos bancar
Un raport al băncii multinaționale de investiții Citigroup Inc susține că investitorii ar putea reveni în Turcia, după ce banca centrală a instaurat o politică monetară agresivă pentru a...
Zbor Tarom cu probleme: Aeronava decolată pe ruta Paris - București a lovit păsări și a revenit pe aeroportul francez
Zbor Tarom cu probleme: Aeronava decolată pe ruta Paris - București a lovit păsări și a revenit pe aeroportul francez
Un zbor TAROM care circula pe ruta Paris – Bucureşti a avut probleme, vineri seară, 24 mai, după ce aeronava a lovit păsări şi a revenit pe aeroportul de unde a plecat imediat după...
#Oprea sedii antene Voiculesc, #minister intern sedii antene, #sedii antene Oprea , #ministru de Interne
Comentarii
Poza 79w3k5
79w3k5
rank 4
Trec de la Scaraoschi la Scaloi.