Oprea: Daca pensiile militarilor scad, imi dau demisia

Marti, 19 Octombrie 2010, ora 07:44
2831 citiri
Oprea: Daca pensiile militarilor scad, imi dau demisia
Foto: Arhiva

Ministrul Apararii, Gabriel Oprea, a precizat luni seara inca o data ca este pregatit in orice moment sa renunte la functia sa, in cazul in care pensiile militarilor vor fi taiate.

"Mi-am pus cariera politica in joc in momentul in care am facut o declaratie acum trei saptamani, o luna, impreuna cu doamna general Lupu, care reprezinta finantele din Ministerul Apararii, si in care am spus clar, cu date concrete, ca pensiile de la 30 de milioane in jos, care reprezinta aproximativ 92,35%, nu scad. Daca scad, imi dau demisia. Ca sa fie clar", a declarat Oprea la B1 TV.

La aceeasi emisiune, ministrul Apararii a mai spus ca premierul Emil Boc este "cel mai cinstit prim-ministru pe care l-a avut Romania vreodata" si ca dupa foarte multi ani acesta va fi considerat salvatorul Romaniei, mai exact ca a scos tara din criza.

Oprea: Boc este cel mai cinstit prim-ministru pe care l-a avut Romania vreodata

"Este un om inteligent, care munceste enorm si ma uit la el ca a imbatranit cu 10 ani de cand a venit in aceasta functie. Este foarte greu pentru oricine, chiar si pentru Einstein, sa conduca o tara intr-o perioada grea, de criza. S-ar putea sa primeasca rasplata la timpul cuvenit, in istorie, cand va fi considerat omul care a scos Romania din criza", a mai spus Oprea.

A.G.

#Oprea demisie pensii militari, #scadere pensii militari Oprea , #ministrul Apararii