Vochitoiu (UNPR), despre Oprea: Desi pare un tip asa mai dur, este foarte sensibil. Si-a pierdut un camarad

Marti, 27 Octombrie 2015, ora 19:54
2438 citiri
Vochitoiu (UNPR), despre Oprea: Desi pare un tip asa mai dur, este foarte sensibil. Si-a pierdut un camarad
Foto: Facebook/Haralambie Vochitoiu

Senatorul UNPR Haralambie Vochitoiu a declarat, marti, ca liderul partidului, Gabriel Oprea, "este foarte sensibil, desi pare un tip asa mai dur", care acum traverseaza o "perioada mai grea" intrucat si-a pierdut un camarad.

"Sigur, a apreciat ca am stat alaturi de dumnealui si a fost un moment greu si complicat. Eu am mai spus-o cand am avut ocazia: domnul general Oprea, desi pare un tip asa mai dur, este un tip foarte sensibil.

Sigur, si-a pierdut un camarad, este adevarat", a raspuns jurnalistilor senatorul UNPR Haralambie Vochitoiu, intrebat daca vicepremierul Gabriel Oprea i-a multumit pentru ca i-a fost alaturi in contextul acuzatiilor care i se aduc cu privire la accidentul in urma caruia un politist din coloana sa oficiala si-a pierdut viata.

Oprea a avut anul acesta 1.500 de "misiuni urgente": Nu mai putin de 5 pe zi (Surse)

Haralambie Vochitoiu a afirmat ca supararea si nedumerirea alesilor UNPR "pentru ceea ce au incercat altii sa faca ramane".

Senatorul UNPR a mai spus ca "in urmatoarele zile toate lucrurile se vor clarifica", sustinand ca, "in continuare, romanii trebuie sa beneficieze de aceasta guvernare, care a adus foarte multe lucruri pozitive".

"Nu are rost sa aruncam in aer ceea ce s-a facut in tara aceasta pentru ca cineva vrea sa ajunga la putere fara sa castige alegerile", a spus Vochitoiu, in contextul depunerii motiunii simple de catre PNL.

Intrebat daca a discutat cu Gabriel Oprea despre continuarea coalitiei de guvernare si ce anume i-a spus acesta, Vochitiu a afirmat ca oamenii din UNPR raman "exact" asa cum au fost si pana acum, "stabili si de cuvant".

Alesii Puterii fac scut in jurul lui Gabriel Oprea: Nu va fi audiat in Parlament

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, va fi chemat la Parchetul Tribunalului Bucuresti in aceasta saptamana, pentru a da declaratii in dosarul in care se fac cercetari pentru ucidere din culpa in cazul politistului Bogdan Gigina, au declarat pentru Mediafax surse judicare.

Gabriel Oprea, audiat in aceasta saptamana la Parchet (Surse)

Gabriel Oprea a declarat, marti, ca venea de la "institutii ale statului roman" atunci cand s-a produs accidentul in urma caruia a murit politistul Bogdan Gigina, aratand ca va face precizari la Parchet, unde va raspunde, ca martor, la toate intrebarile.

"Eram la serviciu, se va dovedi, se va dovedi de unde am venit. La Parchet trebuie sa spunem aceste lucruri. Unde am fost se va dovedi la Parchet, am fost la institutii. Am fost la institutii ale statului roman, se va spune la Parchet", a afirmat Oprea.

El a mai spus ca orice ministru de Interne a beneficiat intotdeauna de un echipaj de politie la deplasarile in timpul serviciului, aratand ca sunt norme si instructiuni in acest sens.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Vochitoiu Oprea sensibil, #Oprea dur sensibil, #Oprea politist mort , #politist mort