Sarbu spune ca ar fi o onoare sa lucreze cu Mitrea in partidul lui Oprea

Sambata, 27 Februarie 2010, ora 22:56
3140 citiri
Sarbu spune ca ar fi o onoare sa lucreze cu Mitrea in partidul lui Oprea
Foto: Realitatea Tv

Fostul lider social-democrat, Marian Sarbu, care a demisionat vineri din partidul al carui membru a fost timp de 16 ani, si-ar dori sa-l aiba drept coleg in partidul pe care Gabriel Oprea il va infiinta si pe Miron Mitrea.

Intrebat intr-o emisiune la Realitatea Tv daca are informatii cum ca urmatorul "greu" care va parasi PSD va fi Miron Mitrea, Sarbu a spus ca nu stie si nici nu poate anticipa ce va face fostul sau coleg, insa i-ar face placere sa lucreze cu el in noua formatiune politica.

"N-as putea sa anticipez ce va face domnul Mitrea. Dar daca l-am sustinut la conducerea Partidului Social Democrat, va dati seama ca ar fi o onoare sa pot lucra cu Miron Mitrea si in acest nou partid", a spus Sarbu.

Mitrea spunea, zilele trecute, ca vor mai exista si alte plecari din PSD si ca el incepe sa se simta tot mai singur, avand in vedere ca toti vechii sai colegi, cu care impartasea si o experienta in domeniul sindicalismului, au parasit partidul.

Miron Mitrea: Vor mai exista plecari din PSD

Iesirea PSD-ului de la guvernare a fost cu siguranta o greseala

Fostul ministru al Muncii in Guvernul Boc II a mai spus ca a fost o greseala atunci cand PSD a rupt alianta de guvernare cu PD-L.

"Nu am avut intentia sa plec din PSD. Dar a fost o evolutie intreaga care a plecat din perioada intrarii la guvernare alaturi de PD-L. Eu am tratat cu foarte mare seriozitate aceasta intrare la guvernare. In toata aceasta perioada am avut destule contradictii cu unii dintre colegii mei din Biroul Permanent, inclusiv pe aceste legi (legea salarizarii si legea pensiilor, n.red.).

In ultimul timp, intre mine si colegii mei a aparut o distantare foarte clara mai ales din cauza acestor legi. Iesirea PSD-ului de la guvernare a fost cu siguranta o greseala. Cred ca continuitatea unei guvernari, chiar si in acea componenta, ar fi putut sa asigure tarii mult mai multa stabilitate si mult mai multe sanse de a iesi din criza mai repede", a mai spus Sarbu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Marian Sarbu partid Oprea, #Sarbu Mitrea partid Oprea, #Marian Sarbu ministru Muncii, #Sarbu iesire guvernare PSD greseala , #PSD