Ziare.com

Senatorii Vasile Nedelcu si Corneliu Grosu au trecut oficial la independenti

Luni, 01 Februarie 2010, ora 18:20

   

Senatorii Vasile Nedelcu si Corneliu Grosu au trecut oficial la independenti
Senatorii Corneliu Grosu si Vasile Nedelcu au anuntat luni, in plen, ca nu mai activeaza in cadrul grupurilor PNL, respectiv PSD si ca isi vor continua activitatea alaturi de independenti.

Independentii Vasile Nedelcu si Corneliu Grosu se alatura lui Liviu Campanu, Laurentiu Chirvasuta, Sorin-Serioja Chivu, Anghel Iordanescu, Cezar Magureanu si Ovidiu Marcutianu.

Senatorul PSD de Mures, Corneliu Grosu, a demisionat pe 22 ianuarie din formatiunea social-democrata pentru a se alatura grupului independentilor, condus de Gabriel Oprea. Acesta este al doilea membru PSD care demisioneaza si pleaca la grupul condus de Gabriel Oprea, in ultima saptamana.

El a precizat ca s-a alaturat grupului parlamentar al independentilor deoarece are incredere in proiectul politic al lui Gabriel Oprea si pentru a-si putea promova proiectele legate de educatie.

"Cred ca in noua formula politica imi voi putea duce la indeplinire proiectele pe care le-am promis cand am ajuns in Senat. Pozitia asta imi da o mai mare arie in ceea ce doresc sa fac.

Doresc sa imi aduc contributia la activitatea pe care o desfasoara grupul parlamentar independent si sunt multumit ca aici se munceste mult mai aplicat, proiectele noastre nu raman la stadiul de simple teorii", a declarat atunci Grosu.

Corneliu Grosu a confirmat ca a avut discutii despre crearea unui nou partid cu Gabriel Oprea.

Sursa: rNews

Articol citit de 1418 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

" La placinte inainte, la razboi inapoi! "

Daca cei care au votat ar putea sa-si schimbe votul similar modului in care parlamentarii 'schimba tabara'... probabil ca 'independentii dezertori' n-ar mai fi deloc parlamentari!

Interesul poarta fesul ... legile sunt facute astfel incat electoratul sa nu-i poata penaliza decat dupa niste ani... intre timp 'vandutii' fac averi, iusi platesc datoriile la banci, se 'infig vartos in banul public'... daca nu avem o lege impotriva traseistilor politici din parlament.. de fapt nici nu prea se stie cum au ajuns acolo... dupa un algoritm electoral ciudat, care nu permite electoratului nici un fel de reactie imediata... ci doar una tardiva...
Monitorizati-le declaratiile de azi, o sa vedem mai tarziu ca au spus doar povesti... si priviti la declaratiile de avere mai atent... mai ales daca au datorii...

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor