Fiul lui Gabriel Oprea a fost angajat pe ascuns timp de doua luni la Ministerul Agriculturii

Luni, 22 Iulie 2019, ora 12:54
8119 citiri
Fiul lui Gabriel Oprea a fost angajat pe ascuns timp de doua luni la Ministerul Agriculturii
Foto: Arhiva Ziare.com

Fiul fostului vicepremier si ministru de Interne Gabriel Oprea, Gabriel Marin Oprea, ar fi fost angajat, timp de doua luni, la Ministerul Agriculturii.

Tanarul de 23 de ani s-ar fi ocupat de activitati ce au tinut de asigurarea Presedintiei Consiliului UE de catre Romania, potrivit unor surse din minister citate de G4Media.ro.

Ministerul Agriculturii a transmis un raspuns oficial in acest sens publicatiei citate, precizand ca fiul lui Oprea a fost doar angajat temporar al institutiei.

"In perioada 01 mai - 01 iulie 2019, domnul Gabriel Marin Oprea a fost angajat temporar al Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, indeplinind activitati specifice privind organizarea de evenimente pe perioada asigurarii de catre Romania a Presedintiei Consiliului UE si implementarea strategiei de organizare comuna a pietei conform regulamentelor europene si cadrului legislativ national", se arata intr-un raspuns transmis de minister.

Sursa citata mai noteaza ca Gabriel Marin Oprea a incercat sa se angajeze in acest minister chiar si la inceputul anului, insa dupa ce presa a relatat despre concurs, acesta a fost anulat, iar pozitia a fost blocata.

#fiu Gabriel Oprea angajat minister , #stiri Gabriel Oprea
Comentarii