Mitrea: Oprea a facut o mare gafa politica

Miercuri, 11 Februarie 2009, ora 11:06
2945 citiri
Mitrea: Oprea a facut o mare gafa politica

Propunerea fostului ministru al Administratiei, Gabriel Oprea, venita din partea PD-L de a face parte din comisia parlamentara SRI este privita de Miron Mitrea, unul dintre aparatorii lui, drept o gafa politica a acestuia pentru ca a venit din partea PD-L.

Acesta a precizat ca nu este un moment potrivit pentru coalitie ca PD-L sa faca asemenea gesturi gratuite, dar a recunoscut ca Oprea a fost nedreptatit de PSD.

"Reactia PSD fata de Gabriel Oprea nu a fost una corecta. S-a vazut foarte clar ca au existat alte interese decat politice, reactiile au fost foarte dure. Dar propunerea este o gafa politica a sa daca a venit din partea PD-L", a declarat acesta pentru Antena 3.

Miron Mitrea a precizat ca nu este nemultumit de atitudinea partidului fata de el, dar pozitia de vicepresedinte la Senat, pe care nu a primit-o, putea fi un mod de a marca niste lucruri.

"Daca eram vicepresedintele Senatului era un mod de a marca niste lucruri, dar pot trai si fara ea foarte bine. Aceasta functie reprezenta tributul pe care mi-l platea partidul pentru faptul ca m-am ocupat un an intreg de campania electorala. Dar si-a umflat muschii cineva ca sa imi arate ca nu este chiar asa. Viorel a desemnat asta si nu stiu de ce Mircea a acceptat acest lucru.

Viorel stie sa desemneze asemenea smecherii, de obicei face un protocol inainte cu o saptamana si cand vine in plen spune ca este deja protocol chiar daca nu e semnat de nimeni", a mai spus senatorul de Vrancea.

Miron Mitrea il caracterizeaza pe Viorel Hrebenciuc ca un om persuasiv, care nu negociaza.

"Cand esti nervos folosesti termene mai dure, dar mai tarziu cand te gandesti nu mai folosesti cuvinte ca toxic. La nervi sunt mai colorat putin", a mai precizat Mitrea invocand declaratia de acum cateva zile cand spunea ca Hrebenciuc este toxic pentru Romania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mesajul lui Nicușor Dan pentru Gabriela Firea: ”Nu ar mai trebui să deschidă gura, darămite să vrea să mai fie primar”
Mesajul lui Nicușor Dan pentru Gabriela Firea: ”Nu ar mai trebui să deschidă gura, darămite să vrea să mai fie primar”
Intrarea Gabrielei Firea în cursa pentru Primăria Capitalei nu-l afectează pe actualul edil. Nicuşor Dan a declarat marţi, 23 aprilie, că lupta se va da între el şi Cristian Popescu...
Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
PSD și PNL au renunțat să-l mai susțină pe medicul Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei. Cele două mari partide i-au aruncat în luptă Gabriela Firea (PSD) și pe...
#Miron Mitrea gafa, #Gabriel Oprea propunere, #Viorel Hrebenciuc persuasiv , #stiri Gabriel Oprea
Comentarii
Poza Sile this Millennium
Sile this Millennium
rank 5
VIOREL HREBENCIUC sau HIDROCARBURA SULFUROASĂ din zăcămîntul PSD