Moraru il contrazice pe Nastase: Monitorul Oficial a terminat programul la ora 21

Marti, 13 Ianuarie 2009, ora 13:24
2484 citiri
Moraru il contrazice pe Nastase: Monitorul Oficial a terminat programul la ora 21
Foto: Romania Libera

Directorul Monitorului Oficial, Liviu Moraru, a declarat, marti, ca decizia 57 privind numirea lui Virgil Ardelean la DGIPI a fost primita la MO vineri, la ora 18.00, fiind ultima sosita in acea zi.

Liviu Moraru a precizat ca Monitorul Oficial si-a incheiat, vineri, activitatea la ora 21.00, conform programului obisnuit, informeaza Mediafax.

"Ni s-a comunicat in cursul zilei de vineri ca vin niste decizii urgente de la Ministerul de Interne si ulterior am primit si un telefon in acest sens de la acest minister. Am stat vineri pana la ora 21,00, ora la care se incheie in mod obisnuit programul la Monitor", a sustinut Liviu Moraru.

Potrivit site-ului Monitorului Oficial, numirile de secretari de stat la MAI - respectiv ale lui Mihai Fifor, Nicolae Moldovan, Radu Stancu si Catalin Vrabie - sunt publicate, vineri, in monitorul cu numarul 19.

Ultimul monitor publicat vineri este cel cu numarul 20, care contine numirea lui Virgil Ardelean la DGIPI, numirea lui Ion Stoica secretar general la MI si a lui Ion Cuhutencu, Danut Tudor si Petru Tagorean secretari general adjunct la MAI, precum si ale lui Tiberiu Trifan ca director al Departamentului Schengen din MAI si lui Petre Toba ca inspector general al Politiei Romane.

Conducerea PSD a decis cu o larga majoritate retragerea sprijinului politic ministrului de Interne Gabriel Oprea, urmand sa faca o noua propunere pentru acest post. Oprea a fost acuzat ca nu a avut girul PSD pentru numirile de secretari de stat facute la MAI, iar Virgil Ardelean, numit la DGIPI, nu figura pe lista partidului.

Liderul PSD Adrian Nastase a intervenit telefonic intr-o emisiune la Realitatea Tv unde a declarat ca Emil Boc "a tinut textul de la Monitorul Oficial pana la doua noaptea astfel incat sa se poata face aceste numiri si pentru a-i pune in fata unui fapt implinit pe cei din PSD".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Cătălin Cîrstoiu va lămuri totul în legătură cu candidatura sa la Primăria Capitalei într-o conferința de presă, este mesajul public al coaliției PSD-PNL. În spatele ușilor,...
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act marţi, 16 aprilie, de scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis prin care informează Parlamentul că a aprobat...
#Monitorul Oficial, #Liviu Moraru, #publicare decrete, #Virgil Ardelean, #Gabriel Oprea , #stiri Gabriel Oprea