Oferta-soc: Vrea Gabriel Oprea sa cumpere Steaua?

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Vineri, 08 Ianuarie 2010, ora 23:00
4818 citiri
Oferta-soc: Vrea Gabriel Oprea sa cumpere Steaua?

Steaua ar putea schimba nu numai jucatorii in aceasta pauza competitionala, ci si... patronul. Deputatul independendent Gabriel Oprea ar fi dispus sa-i plateasca lui Gigi Becali nu mai putin de 20 de milioane de euro in schimbul clubului.

Cel care a anuntat neasteptata mutare este Corneliu Vadim Tudor, liderul Partidului Romania Mare.

"Gabriel Oprea ar vrea sa cumpere Steaua, din informatiile mele vrea sa-i ofere douazeci milioane de euro lui Gigi Becali si sa cumpere Steaua. Se pare ca e mare criza de bani, e criza economica. Mai mult nu vreau sa comentez", a declarat Vadim Tudor la Realitatea TV.

Alaturi de Oprea ar veni si fostul antrenor al Stelei si al echipei nationale, Anghel Iordanescu, precum si un grup de investitori care sa poata sustine financiar un club de asemenea talie.

Chiar daca suma pare mica, Becali ar putea fi constrans de Oprea si Iordanescu sa renunte la echipa, cei doi fiind persoane extrem de influente.

Cine a mai vrut sa cumpere Steaua?

Vanzarea clubului Steaua seamana tot mai mult cu o telenovela ce nu se mai termina. De la oameni de afaceri mai mult sau mai putin cunoscuti, pana la foste glorii ale ros-albastrilor, toti au fost la un moment dat in atentia mass-mediei ca posibili patronul ai gruparii din bulevardul Ghencea.

Si sumele pentru care Becali s-ar fi despartit de echipa au variat considerabil, de la 100 de milioane de euro, pana la numai 5-6, atunci cand latifundiarul i-a propus lui Hagi sa preia formatia.

Cel mai aproape de a cumpara clubul a parut a fi fostul jucator de tenis Ilie Nastase.

"Cred ca mi-ar placea sa fiu patron la Steaua! Daca vinde, normal... mi-e usor sa spun da, dar daca omul nu vinde nu are rost sa fac eu declaratii! Multi conducatori din Romania vor sa se retraga, dar nu stiu sigur de ce! Probabil nu le merge bine, dar si pentru faptul ca sunt criticati pentru eforturile pe care le fac!", a spus Nastase in urma cu un an.

Fostul sportiv a negociat intens cu Becali la vremea respectiva, insa a renuntat declarand ca patronul ros-albastrilor nu vrea sa renunte la echipa.

Cine este Gabriel Oprea?

General cu patru stele in rezerva, deputat independent, lider coordonator al grupurilor de senatori si deputati independenti si unul din oamenii momentului pe scena politica a Romaniei, asa ar putea fi caracterizat Oprea.

Surprinzator insa, acesta nu a parut niciodat cu adevarat interesat de sport in general sau de fotbal in particular, astfel ca ipotetica oferta pentru achizitionarea celui mai galonat club din tara pare mai mult o fantezie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Gabriel Oprea cumpara Steaua, #Becali vinde Steaua, #oferta Oprea Iordanescu Steaua , #stiri Gabriel Oprea