Omul lui Gabriel Oprea, sef peste drumurile din Romania?

Marti, 22 Iunie 2010, ora 07:45
4291 citiri
Omul lui Gabriel Oprea, sef peste drumurile din Romania?

Niculae Cismaru, patron la restaurantul Casa Pustnicu din Branesti si seful echipei de fotbal Victoria Branesti, a ajuns, printr-un mare mister, sef la Directia Regionala de Drumuri si Poduri Bucuresti, dar si sef si peste cele doua autostrazi din Romania.

Cismaru a ajuns sef si peste o vasta retea de drumuri judetene, iar in spate lui sta cel care conduce in fapt Ilfovul, Gabriel Oprea.

Directia Regionala de Drumuri si Poduri Bucuresti este una dintre cele sapte directii regionale din cadrul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania si se numara printre cele mai mari din punctul de vedere al teritoriului pe care este repartizata reteaua de drumuri nationale in administrare.

DRDP Bucuresti administreaza in prezent o retea de 2.585 km drumuri nationale, dintre care 788 km trasee de drumuri europene, si isi desfasoara activitatea in judetele Ilfov, Prahova, Arges, Dambovita, Buzau, Teleorman, Giurgiu si partial in Ialomita si Calarasi.

Seful DRDP, Niculae Cismaru, este, se pare, de profesie jurist, sau cel putin asa se prezinta acesta pe site-ul DRDP.

Surse autorizate sustin ca Niculae Cismaru a fost numit sef la autostrazi tocmai ca banii ce vor merge in modernizarea si intretinerea drumurilor din cele 9 judete, inclusiv pentru cele doua autostrazi din Romania (Bucuresti-Pitesti respectiv Bucuresti-Cernavoda), sa ajunga la clientii formatiunii UNPR, partidul lui Oprea, potrivit Cotidianul.

In prezent, Cismaru este un prosper om de afaceri, fiind patronul Casei Pustnicu din Branesti si omul care conduce managerial echipa de fotbal Victoria Branesti.

Faptul ca generalul Oprea se afla in spatele lui Niculae Cismaru este intarit si de o declaratie a patronului Stelei, Gigi Becali.

"Gabi Oprea ar vrea sa duca Branestiul in Ghencea si s-o numeasca CCA Bucuresti. E un zvon pe care l-am auzit", a spus Becali in urma cu o luna.

Veste mare pentru turismul românesc: Nouă autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral FOTO
Veste mare pentru turismul românesc: Nouă autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral FOTO
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu a anunțat că CNAIR a trimis marți, 23 aprilie, la Agenția Națională pentru Achiziții Publice, documentaţia de atribuire a contractului pentru...
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
#autostrazi Romania, #Gabriel Oprea, #Niculae Cismaru , #stiri Gabriel Oprea