Mihai Voicu: Basescu a binecuvantat Partidul Migratorilor Ciolanari al lui Oprea

Luni, 01 Martie 2010, ora 13:37
1524 citiri
Mihai Voicu: Basescu a binecuvantat Partidul Migratorilor Ciolanari al lui Oprea

Liberalul Mihai Voicu sustine ca, prin declaratia facuta duminica seara, ca nu este nici bolav si nici nu actioneaza din umbra pentru a crea viitorul partid al lui Gabriel Oprea, Traian Basescu a creat efectul incurajarii "Partidului Migratorilor Ciolanari".

"Al doilea subiect mentionat de Traian Basescu fara sa fie intrebat este cel al Partidului Migratorilor Ciolanari. Banuiesc ca nimeni nu-l crede cand spune ca n-are nicio legatura. A fost o sfidare si atata tot. Incerc sa-mi imaginez insa de ce a deschis subiectul.

Aplicand logica inversa, constient fiind ca nu-l va crede nimeni, este chiar posibil sa fie o binecuvantare si o reclama in acelasi timp. Traian Basescu nu face declaratii la intamplare. Este posibil sa fi dat un semnal catre cei care au dubii. Veniti, e partidul meu, are acces la cascaval, ulterior veti fuziona cu mine si totul va fi bine", scrie Voicu pe blogul personal.

Voicu sustine si ca nu trebuie sa-si faca nimeni griji de starea de sanatate a lui Basescu, deoarece, daca era ceva grav, s-ar fi aflat.

"Este Traian Basescu grav bolnav? Sper ca nu si nici nu cred. Daca ar avea, ca sa dau un exemplu imposibil, ciuma, credeti ca nu ar fi in spital? Si daca ar fi facut in ultima vreme numeroase drumuri catre institutia mentionata credeti ca nu s-ar fi aflat?", mai scrie Voicu.

Mihai Voicu a precizat totodata si ca, in toate statele democratice, acest subiect reprezinta unul de interes public.

"Opinia mea se situeaza mai degraba in favoarea unei confidentialitati mai accentuate, insa si eu consider ca lucrurile importante ar trebui sa fie cunoscute.

Chiar buletinul medical complet nu cred ca avem nevoie sa-l cunoastem. Si nici macar eventuala aparitie a unor afectiuni minore care nu sunt de natura a afecta capacitatea de exercitare a functiei", a subliniat liberalul.

Quarterly Report - Editia 4

Sute de incidente, sesizate de la începutul campaniei electorale. Concluziile verificărilor
Sute de incidente, sesizate de la începutul campaniei electorale. Concluziile verificărilor
370 de evenimente sau incidente au fost sesizate de la debutul campaniei electorale, iar în urma verificărilor au fost aplicate 105 sancţiuni contravenţionale, a informat joi, 23 mai, Guvernul,...
Cum se apără George Simion de acuzațiile de extremism: ”Până şi papuaşii s-au răzvrătit”
Cum se apără George Simion de acuzațiile de extremism: ”Până şi papuaşii s-au răzvrătit”
George Simion, preşedintele AUR, le-a spus nemţenilor că nu sunt extremişti şi nu iau puterea prin forţă. În schimb, el a adăugat că acum avem mai mulți ”stăpâni” și că ”toată...
#mihai voicu, #Partidul Migratorilor Ciolanari, #partid Gabriel Oprea , #Traian Basescu