Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Alexandru Arsinel si Vasile Muraru s-au inscris in partidul lui Gabriel Oprea (Video)

Marti, 13 Octombrie 2015, ora 12:27
3661 citiri
Alexandru Arsinel si Vasile Muraru s-au inscris in partidul lui Gabriel Oprea (Video)
Foto: captura Youtube/Trinitas TV

Actorii Vasile Muraru si Alexandru Arsinel s-au inscris in Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei.

Anuntul a fost facut marti de UNPR printr-un comunicat remis Ziare.com, partidul condus de vicepremierul Gabriel Oprea sustinand ca vrea sa "atraga specialisti din cat mai multe domenii de activitate".

"UNPR este un partid al usilor deschise si isi doreste ca tot mai multe personalitati sa se implice activ in viata politica, sprijinind interesul national si valorile nationale romanesti. Prin mesajul sau, UNPR isi propune sa atraga specialisti din cat mai multe domenii de activitate, de la economie la cultura si de la mediul academic, la cel sportiv.

Romania are profesionisti si oameni de valoare in toate aceste domenii, iar partidele trebuie sa apeleze in primul rand la experienta si la cunostintele lor atunci cand iau decizii. UNPR va continua aceasta politica de deschidere si va incerca sa aduca in echipa sa oameni de valoare, din cat mai multe domenii de activitate".

Brigitte Sfat a intrat in "armata UNPR". Sotia lui Ilie Nastase primeste o functie de conducere

Alexandru Arsinel are 76 de ani iar Vasile Muraru va implini, in luna noiembrie, 59 de ani.

Cea mai recenta "racolare" sonora in "armata" generalului Oprea a fost cea a sotiei fostului tenismen Ilie Nastase, si el senator UNPR, in luna august a acestui an.

"Brigitte Nastase a venit in partid datorita faptului ca sotul sau s-a inscris in UNPR. A venit la pachet cu sot cu tot si, avand in vedere ca ea are parintii aici si copilul din prima casatorie aici, ea sta aici trei-patru zile dintr-o saptamana, la Timisoara, l-am rugat pe domnul presedinte Gabriel Oprea daca poate sa o lase sa ajute partidul.

A venit la noi, postul era liber pentru ca presedinta femeilor, Ileana Turdesan, a ajuns functionar public. Ea s-a aratat interesata sa vina sa munceasca alaturi de noi. La noi, la partid, e ceva de lucru tot timpul", a declarat la acea vreme Ion Raducanu, presedintele UNPR Timis.

Un senator-general a dat PC-ul pentru UNPR

A.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#Alexandru Arsinel actor inscriere UNPR Oprea, #Vasile Muraru actor inscriere UNPR Oprea , #UNPR