Oprea, incantat de propunerea lui Dragnea privind un pact al fortelor politice

Sambata, 29 August 2015, ora 13:36
3127 citiri
Oprea, incantat de propunerea lui Dragnea privind un pact al fortelor politice
Foto: Ziare.com

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, sambata, referitor la propunerea liderului PSD Liviu Dragnea privind incheierea unui pact al fortelor politice pentru o strategie de dezvoltare a Romaniei pe 20-30 de ani, ca este "o idee foarte buna" si va sustine "cu toate fortele" acest proiect.

"Intotdeauna UNPR a militat pentru dialog, pentru stabilitate economica si politica a Romaniei. Este o idee foarte buna, este nevoie de un astfel de pact", a spus Oprea, intrebat in legatura cu propunerea lui Dragnea.

Dragnea, miscare surpriza: Sustine consultarile cu UNPR si PNL

"Intr-un context complicat, as putea spune, de securitate - vedeti ce se intampla in regiune, ce se intampla in Europa -, este nevoie si este o idee foarte buna si voi sustine cu toate fortele acest proiect", a adaugat liderul UNPR.

Gabriel Oprea a participat sambata la lucrarile Scolii de vara a UNPR, organizata la Costinesti.

Liderul PSD Liviu Dragnea propune incheierea unui pact al tuturor fortelor politice pentru o strategie de dezvoltare a Romaniei pe 20-30 de ani, spunand ca "epoca Traian Basescu", una a "razboiului", s-a incheiat, iar actualul sef al statului "nu pare ca-si doreste razboaie politice cu orice pret".

Liviu Dragnea a spus, vineri seara, la Scoala de Vara a femeilor social-democrate, ca doreste un armistitiu politic pe termen lung care sa duca la realizarea unui plan de dezvoltare strategica a tarii.

"Vreau sa promovam ideile unei paci politice eficiente, ale unui armistitiu politic pe termen lung. Vreau sa promovam ideea unui pact politic al tututor fortelor politice pentru a putea realiza un plan de dezvoltare eficienta si strategica a acestei tari pentru urmatorii 20-30 de ani. Ganditi-va ce ar inseamna sa mergem ca si pana acum. O guvernare construieste ceva, mai mult sau mai putin, vine urmatoarea guvernare si darama tot sau se preocupa un an, doi sa schimbe tot ce au facut cei dinainte. Si Romania dupa fiecare ciclu politic pierde un an sau doi si pierde in competitia din ce in ce mai dura cu celelalte popoare.

Nu cumva e mai bine ca noi sa promovam aceste idei de un climat politic bazat pe dialog si continuitate, nu cumva este posibil ca noi sa ne putem strange toate fortele politice in jurul marilor proiecte nationale, in jurul unui proiect de tara care sa fie peren si sa nu mai poata fi schimbat de nicio forta politica pentru ca a participat la constructia lui", a declarat Liviu Dragnea.

Citește și:
Corina Crețu, după accidentul feroviar de la Galați: ”România este ţara europeană cu cea mai mare rată de mortalitate în sistemul de transport”
Corina Crețu, după accidentul feroviar de la Galați: ”România este ţara europeană cu cea mai mare rată de mortalitate în sistemul de transport”
După accidentul feroviar produs sâmbătă seara în Gara CFR Galaţi în urma căruia patru persoane au fost rănite, europarlamentarul Corina Creţu a preciza că este imperios necesară...
Drulă nu-i mai dă nicio șansă lui Grindeanu, după accidentul din Gara Galați: ”Trebuie demis urgent ca să evităm alte catastrofe”
Drulă nu-i mai dă nicio șansă lui Grindeanu, după accidentul din Gara Galați: ”Trebuie demis urgent ca să evităm alte catastrofe”
După accidentul feroviar din Gara Galaţi,soldat cu 4 răniți, președintele USR Cătălin Drulă a precizat că „lipsa de asumare şi preocupare a lui Sorin Grindeanu a adus sistemul feroviar...
#Oprea Dragnea pact partide politice, #Oprea acord Dragnea , #UNPR