Oprea sustine ca niciodata nu l-a cautat pe Stelian Tanase

Sambata, 26 Septembrie 2015, ora 20:40
4817 citiri
Oprea sustine ca niciodata nu l-a cautat pe Stelian Tanase

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a tinut sa precizeze, sambata, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la Galati, ca el "niciodata" nu l-a "cautat" pe Stelian Tanase.

"Niciodata nu l-am cautat pe domnul Stelian Tanase. Domnul Stelian Tanase, atunci presedinte TVR, a fost la un targ de antichitati, se poate dovedi, se poate proba, a vorbit cu domnul Ontanu si m-a cautat si mi-a spus ca in mod insistent doreste sa vorbeasca cu mine.

Si, prin intermediul unui coleg al dansului, am vorbit cu domnul Stelian Tanase, o discutie amicala, de regula sunt un om serios, m-a invitat la o emisiune, am spus cum sa nu, cum vin de la Bruxelles am sa vin la emisiune. Daca ma intrebati de ce ma cauta, probabil avea nevoie de sprijin parlamentar. Niciodata nu am discutat astfel cu domnul Stelian Tanase si am vrut sa o spun personal", a declarat Oprea.

Stelian Tanase, despre posibila demitere: Nu suntem chelneri sa fim chemati sa umplem un pahar de sprit

Miercuri, intr-o postare pe blogul sau, Stelian Tanase arata ca liderul UNPR l-a sunat de trei ori intre 4 si 7 septembrie.

"Da, generalul Gabriel Oprea m-a sunat de trei ori intre 4-7 septembrie. (...) Da, generalul Oprea m-a certat pentru difuzarea unei stiri despre acuzatia de plagiat care i s-a adus.

Da, mi-a cerut pe un ton cazon sa cenzurez la TVR (...) Da, l-am poftit pe generalul Oprea sa vina la o emisiune la TVR sa explice ce e cu plagiatul. A plagiat sau nu!?...Da, generalul Oprea a refuzat. Da, m-a mai sunat inca o data (...) Da, l-am poftit din nou sa vina la TVR la o emisiune. Da, a promis ca vine dupa ce se intoarce de la Bruxelles.

Da, iar mi-a cerut din nou sa interzic materialele indreptate impotriva lui. Da, l-am refuzat. (...) ", a scris Stelian Tanase, intr-o postare din ziua cand a fost schimbat de la sefia TVR.

Presedintele interimar al TVR, despre stirile cu plagiatul lui Oprea: N-o sa interzic nimic

Romanii din America ii cer lui Iohannis sa condamne presiunile lui Oprea asupra presei

Gabriel Oprea a participat, sambata, la Galati, la Reuniunea Organizatiilor UNPR din Regiunea Sud - Est.

Citeste si:
Cum a ajuns președintele Klaus Iohannis de la discursul obsesiv anti-PSD la a arunca PNL în brațele social-democraților
Cum a ajuns președintele Klaus Iohannis de la discursul obsesiv anti-PSD la a arunca PNL în brațele social-democraților
După ce în ultimii doi ani președintele Klaus Iohannis a lansat atacuri din ce în ce mai acide la adresa PSD, iar anul trecut spunea despre partidul condus de Marcel Ciolacu că este...
Reglare de conturi la vârful PSD Iași. Președintele organizației îl acuză pe fostul secretar general că l-a agresat
Reglare de conturi la vârful PSD Iași. Președintele organizației îl acuză pe fostul secretar general că l-a agresat
Reglări de conturi la vârful PSD Iași. Preşedintele Maricel Popa îl acuză pe Vasile Cîtea că l-ar fi strâns de gât, obţinând schimbarea acestuia din funcţia de secretar general al...
Sursa: AGERPRES