Serban Mihailescu, dupa demisia lui Gabriel Oprea: Trebuie sa supravietuim

Joi, 03 Martie 2016, ora 21:02
3103 citiri
Serban Mihailescu, dupa demisia lui Gabriel Oprea: Trebuie sa supravietuim
Foto: Ziare.com

Vicepresedintele Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR), senatorul Serban Mihailescu, sustine ca obiectivele UNPR nu se schimba dupa demisia lui Gabriel Oprea din functia de presedinte al partidului, dar recunoaste ca situatia nu este nici "simpla", nici "placuta".

"Noi vom continua sa avem aceleasi obiective, iar la alegerile locale sa avem candidati in toate unitatile administrativ-teritoriale. Sper sa avem succes. Daca nu vom avea succes, e doar problema noastra, a celor din teritoriu. Nu e o situatie simpla, nu e o situatie placuta, dar noi trebuie sa supravietuim", a precizat, joi, Mihailescu.

El spera ca impactul UNPR in randul populatiei sa fie cat mai mare la alegerile din vara acestui an, dat fiind ca UNPR este "un partid care a sustinut intotdeauna insemnele nationale si interesul national".

Gabriel Oprea a demisionat de la sefia UNPR: Le cere colegilor sa nu renunte la "interesul national"

"Noi suntem o echipa si ne vom continua activitatea in modul cel mai serios si vom incerca sa trecem peste acest moment. Din punctul nostru de vedere, este o pierdere demisia domniei sale, pentru ca el a construit acest partid si l-a adus la cote extraordinare in cinci ani", a afirmat Mihailescu.

Presedintele Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei, Gabriel Oprea, a demisionat joi din functie.

"In acesti aproape sase ani de activitate politica, UNPR a fost adesea pus la incercare si de fiecare data am depasit impreuna obstacolele ce ne-au iesit in cale. Cu totii am ales drumul corect pentru partid si cu totii am dat dovada de tarie de caracter atunci cand a fost nevoie.

Astazi, UNPR este in fata unui moment pe cat de dificil, pe atat de important pentru viitorul sau. Prin urmare, in calitate de fondator, de presedinte si mai ales in calitate de membru al acestei echipe am ales sa fac tot ceea ce tine de mine pentru ca partidul sa treaca si peste acest obstacol", precizeaza Oprea in scrisoarea transmisa membrilor UNPR, adaugand ca interimatul functiei va fi asigurat de Neculai Ontanu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Cătălin Cîrstoiu va lămuri totul în legătură cu candidatura sa la Primăria Capitalei într-o conferința de presă, este mesajul public al coaliției PSD-PNL. În spatele ușilor,...
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act marţi, 16 aprilie, de scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis prin care informează Parlamentul că a aprobat...
#Serban Mihailescu demisie Oprea, #Gabriel Oprea demisie UNPR, #Oprea demisie presedinte UNPR , #UNPR