UNPR se lanseaza oficial sambata, in Piata Revolutiei

Vineri, 30 Aprilie 2010, ora 14:15
1776 citiri
UNPR se lanseaza oficial sambata, in Piata Revolutiei
Foto: Arhiva

Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei se va lansa oficial sambata, in cadrul unui eveniment care va avea loc in Piata Revolutiei, s-a anuntat intr-un comunicat, potrivit caruia, noua formatiune "promoveaza patriotismul pozitiv al celor care cred in capacitatea de regenerare".

Sambata, 1 mai 2010, in intervalul 14:00 - 17:00, in Piata Revolutiei din Bucuresti va avea loc lansarea Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei, iar discursurile politice sunt programate in jurul orei 15.30, anunta Biroul de presa al UNPR. In plus, sursa citata precizeaza ca "bucurestenii care se vor afla la ora 20.00 in zona Pietei Revolutiei se vor putea bucura de un foc de artificii".

"Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei este o constructie politica de centru-stanga, care are ca obiectiv promovarea unei guvernari progresiste si asigurarea stabilitatii politice pe termen lung. UNPR va introduce politicile de stanga moderne, care nu sunt reprezentate de nicio formatiune politica.

UNPR este partizanul consensului politic pe marile teme de interes national si nu va respinge nicio alianta cu fortele pozitive, loiale tarii, care sustin progresul si modernizarea Romaniei.

UNPR promoveaza patriotismul pozitiv al celor care cred in capacitatea de regenerare a Romaniei si in necesitatea unui stat activ, puternic, echilibrat, care sprijina initiativa personala de implinire", se arata in comunicat.

Deputatul independent Eugen Nicolicea a declarat vineri, pentru NewsIn, ca alegerile interne din UNPR se vor desfasura sambata, de la ora 11.00, la Cercul Militar al Armatei din Bucuresti.

In cadrul conferintei ar urma sa candideze pentru functia de presedinte al UNPR fostul lider al social-democratilor, Marian Sarbu, in timp ce actualul ministru al Apararii, Gabriel Oprea, ar viza functia de presedinte executiv.

De asemenea, senatorul Cristian Diaconescu ar putea candida pentru functia de presedinte de onoare, iar Neculai Ontanu pentru postul de secretar. Liderul grupului independentilor din Senat, Liviu Campanu, deputatii Ioan Munteanu si Valeriu Steriu ar putea candida pentru un post de vicepresedinte.

Surse parlamentare din UNPR au declarat, pentru NewsIn, ca Uniunea ar putea avea ca imn de partid melodia populara "Noi suntem romani".

Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Curtea de Conturi a constat la ultimul audit, finalizat la începtutul lunii martie 2024, la Sectorul 5, pentru anul 2022, că instituția condusă de Popescu Piedone a divizat contracte de...
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
#UNPR lansare Piata Revolutiei, #UNPR lansare , #UNPR
Comentarii
Poza AIUREA AIUREA
AIUREA AIUREA
rank 5
LANSAREA TRADATORILOR NU MERITA NICIUN COMENTARIU !