Urban: PD-L Ilfov va ajunge la UNPR

Marti, 04 Mai 2010, ora 13:48
3949 citiri
Urban: PD-L Ilfov va ajunge la UNPR

Senatorul PD-L Ilfov, Iulian Urban, sustine ca organizatia din care face parte este "obligata" de la centru sa "cedeze" deconcentrate in favoarea UNPR, el sustinand ca filiala risca sa fie cedata cu totul noului partid al lui Gabriel Oprea.

Senatorul spune ca incidentul din comuna Dobroesti al carui primar, Valentin Condu, este acuzat de privarea de libertate a unor oameni ai legi care voiau sa realizeze un flagrant, Urban sugereaza ca aceasta afacere face parte dintr-un plan de intimidare a alesilor locali din Ilfov de catre liderul UNPR, Gabriel Oprea, scrie Iulian Urbanpe blogul personal.

"Primarul Valentin Condu (PSD) este supus la mari presiuni in Ilfov pentru a "trece" la partidul d-lui general Oprea. Omul nu prea vrea si ar coti-o catre PDL Ilfov, moment in care i se transmite de la "independenti" ca va fi "convins" sa inteleaga ca in Ilfov dicteaza dl. general", scrie senatorul pe blog.

Senatorul crede ca un indiciu ca primarul de la Dobroesti este supus la presiuni politice ar fi faptul ca nu DNA a fost cea care s-a implicat in realizarea flagrantului din localitate, ci DGA.

"In acest caz din punct de vedere procedural penal, te poti intreba firesc si logic: de ce nu s-a implicat DNA-ul si a fost o actiune a DGA-ului care este o structura interna a Ministerului de Interne?

Ups, sa fie vorba de faptul ca DNA-ul spune pas la anchetele comandate politic si ca atare nu a acceptat sa se lase implicata in aceasta poveste dubioasa din Ilfov, si atunci a facut mezanplasul DGA-ul?", mai scrie acesta.

Iulian Urban sustine ca PD-L are cunostinta de presiunile progresistilor din Ilfov, dar nu face nimic pentru a opri cedarea terenului catre UNPR.

"Ce s-a intamplat la Dobroiesti este un mesaj adresat si celorlalti primari din Ilfov, de la PD-L sau PSD, dorind sa li se indice directia in care trebuie sa se "orienteze" politic intr-un Ilfov in care PD-L Ilfov este obligata de la "centru" sa mai cedeze patru deconcentrate pentru noul partid al d-lui Oprea. Si va tot ceda pana ce toata organizatia va fi "cedata", mai sustine Urban.

Senatorul mai spune ca de cand a fost dat jos prefectul PD-L si pus prefect la Ilfov omul lui Gabriel Oprea, absolut toate solicitarile primarilor PD-L" sunt respinse pe banda rulanta, cu mesajul "vreti sa ramaneti primari, sa nu vi se puna bete in roate ca sa fiti realesi in 2012? Orientati-va catre partidul d-lui Oprea"".

Citeste si:
Liviu Dragnea îl critică pe Raed Arafat: "Dacă voiam să-l schimb, îl schimbam"
Liviu Dragnea îl critică pe Raed Arafat: "Dacă voiam să-l schimb, îl schimbam"
Fostul lider PSD Liviu Dragnea îl critică pe șeful DSU Raed Arafat și consideră că acesta este mânat de dorința de a conduce singur sistemul de urgență din România. Dragnea spune că...
Ilie Bolojan, despre varianta de a candida la președinție: "Fiecare om își poate face o analiză personală"
Ilie Bolojan, despre varianta de a candida la președinție: "Fiecare om își poate face o analiză personală"
Fostul primar al Oradei, actualul președinte al Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan, este văzut de mulți drept unul dintre cei mai valoroși liberali. Unii merg mai departe și îl văd...