Oprea, dupa reluarea interimatului ca premier: Poate ca sunt chiar o punte intre Palate

Miercuri, 29 Iulie 2015, ora 13:28
3104 citiri
Oprea, dupa reluarea interimatului ca premier: Poate ca sunt chiar o punte intre Palate
Foto: Digi 24

Vicepremierul Gabriel Oprea a reluat interimatul in fruntea Guvernului, incepand de miercuri, pana pe 9 august, cand Victor Ponta se va intoarce din vacanta.

Ministrul de Interne a precizat ca nu va da nicio ordonanta in acest timp si a tinut sa vorbeasca despre simbolurile Apararii, in contextul in care miercuri este Ziua Imnului National, prilej cu care Gabriel Oprea a participat la ceremoniile de la Cercul Militar National.

"Apararea traieste prin simboluri. Iar simoblul 'Nu lasam pe nimeni in urma' face diferenta. Romanii au nevoie de simboluri, de oameni seriosi", a punctat Oprea.

E oficial: Ponta a plecat in vacanta, iar Oprea ocupa din nou fotoliul de premier interimar (Video)

Acesta a vorbit din nou despre ordonanta prin care au fost crescute veniturile demnitarilor, mentionand ca aceasta a fost adoptata "cu responsabilitate", fiind "o etapa istorica necesara pentru Romania".

"Este nevoie ca decidentii din Guvern sa fie platiti la nivelul Uniunii Europene. Este nevoie sa nu avem oameni corupti, in contextul in care se maresc salariile bugetarilor, acesta a fost contextul", a mai spus Gabriel Oprea.

Vicepremierul a declarat despre sine ca poate ca este "chiar o punte intre Palate" si ca intotdeauna a muncit mult. In plus, a mentionat ca se pricepe la securitate nationala si ca nu este bun de prim-ministru, ci de vicepremier pe securitate nationala.

Ponta pleaca din tara, dar nu in Turcia: Plec in concediu. Sper sa nu vad niciun medic

Decizia prin care Gabriel Oprea a fost desemnat din nou premier interimar a fost publicata, miercuri, in Monitorul Oficial.

Premierul Victor Ponta a anuntat, marti seara, ca pleaca in concediu impreuna cu familia, pana pe 9 august, astfel a negat zvonurile conform carora va pleca din nou in Turcia pentru o alta operatie.

Gabriel Oprea i-a tinut locul premierului Victor Ponta de pe 14 iunie pana pe 8 iulie, perioada in care a fost internat la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, unde a fost operat la genunchiul stang.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#Oprea premier interimar, #Oprea punte Palate, #Oprea majorare salarii, #Ponta concediu, #Ponta vacanta , #vicepremier
Comentarii
Poza DR.STRANGELOVE
DR.STRANGELOVE
rank 5
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5