Ziare.com
Home > Personalitati > Gabriel Petrea
Gabriel Petrea
Ministrul Consultarii Publice: Trebuie gasita o formula pentru majorarea tuturor salariilor, odata cu cel minim

Miercuri, 15 Noiembrie 2017, ora 20:05

Ministrul Consultarii Publice: Trebuie gasita o formula pentru majorarea tuturor salariilor, odata cu cel minim

Gabriel Petrea / ministrul pentru Dialog Social

O formula pentru majorarea salariilor trebuie gasita, astfel incat odata cu cresterea salariului minim pe economie, toate celelalte salarii sa se majoreze, a afirmat miercuri Gabriel Petrea, ministrul Consultarii Publice si Dialogului Social. "Sunt de acord cu federatiile sindicale, ca putem avea o negociere serioasa a contractului colectiv de munca, la nivel de sector. Cred ca trebuie sa gasim o formula, astfel incat odata cu cresterea salariului minim pe economie, toate celelalte salarii sa se majoreze, poate cu acelasi procent, iar daca nu, cu un coeficient, astfel incat sa nu avem o egalitate pe salarizare, in conditiile in care exista o formare diferita, vechime diferita si asa mai departe", a precizat Petrea. De asemenea, acesta mai sustine ca salariul minim pe economie nu asigura sub nicio forma bunastare pentru angajati, acestia fiind, astfel, nevoiti sa faca ore suplimentare pentru a-si spori veniturile. "Salariul ...

15 comentarii

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru Gabriel Petrea, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

Gabriel Petrea
Gabriel Petrea
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Gabriel Petrea, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor