Fanii lui Hapoel Haifa, manifestare de sustinere pentru Gabi Tamas: "Nu incercati sa ne educati, Gabi nu a ranit pe nimeni"

Duminica, 07 Aprilie 2019, ora 16:15
3903 citiri
Fanii lui Hapoel Haifa, manifestare de sustinere pentru Gabi Tamas: "Nu incercati sa ne educati, Gabi nu a ranit pe nimeni"
Foto: Hepta.ro

Fanii celor de la Hapoel Haifa, echipa lui Gabi Tamas, care recent s-a aflat in mijlocul unui scandal urias, fiind incarcerat pentru cateva zile dupa ce a condus un automobil cu o viteza excesiva, fiind in acelasi timp sub influenta bauturilor alcoolice.

Imediat dupa ce acesta a fost eliberat din arest si dus la locuinta sa pentru ca el sa poata fi retinut la domiciliu, mai multi fani ultrasi ai lui Hapoel au facut un adevarat show pirotehnic in fata casei fostului stelist, aratandu-si sustinerea fata de el.

Criticati dur de presa din Israel pentru ca sustin un jucator care a comis o infractiune, fanii s-au grabit sa emita un comunicat de presa pentru a-si explica gestul:

"Exista un tribunal care va determina daca este vinovat si daca merita pedepsit. Am venit sa-l sprijinim pentru ca face parte din familia noastra, este unul dintre fiii nostri. Nu sustinem fapta, sustinem persoana. Intr-un stat democratic, pedepsele sunt date de tribunal. Iar Gabriel Tamas va fi pedepsit potrivit faptelor care vor fi clarificate la tribunal. Gabi nu a ranit pe nimeni, sa nu uitam. A comis o infractiune in trafic, similara cu multe altele in aceasta tara. Avocatul sau a prezentat curtii 52 de cazuri asemanatoare, in urma carora cei responsabili nu au fost retinuti nici macar jumatate din numarul zilelor pe care Tamas le-a petrecut in detentie. Acest om a fost abuzat brutal, intr-un exercitiu de PR.

Asa ca nu mai incercati sa ne educati! Nimeni nu sustine fapta, dar vom fi aici iar si iar, daca unul dintre fiii nostri nu are parte de un tratament egal. Nu vom lasa pe nimeni singur in momentele dificile si vom fi mereu aici pentru cei care ne sunt alaturi", se arata in reactia fanilor israelieni, citat de portalul ynet.co.il.

Fundasul roman a fost retinut de Politie dupa ce a condus cu o viteza ametitoare, 205 km/h, aflat si sub influenta bauturilor alcoolice. El avea o alcoolemie de trei ori mai mare decat cea permisa (0,77 mg/l alcool in aerul exprirat).

Fostul jucator de la Steaua, Dinamo, Auxerre sau Celta Vigo joaca la Haifa din 2017, el bifand in acest sezon 23 de partide, rastimp in care a si marcat de 2 ori.

D.A.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
#Gabriel Tamas sustinut de fanii nebuni, #Gabriel Tamas sustinut de fani Israel, #fanii il sustin pe Tamas dupa , #stiri Gabriel Tamas